0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Kedvezménnyel utazhatnak az AGROmashEXPO-ra a látogatók

MÁV-kedvezmény, egyszerűsített fizetési lehetőségek a büfében és a pénztárnál, illetve az eddigieknél is több látnivaló és program – így várják a magyar agrárium seregszemléjének tartott kiállításra a látogatókat a szervezők.

A következő hetekben több nagyszabású, nemzetközi szinten is jelentős kiállításnak ad otthont a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont: a többi között közeleg az AGROmashEXPO, illetve a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, azaz a FeHoVa is. Ennek apropóján foglalták össze a főszervezők az egyes rendezvényekkel kapcsolatos legfrissebb tudnivalókat a kiállítóknak szóló tájékoztatójukon, amelyen lapunk is ott járt.

A január 23-a és 26-a között megrendezendő AGROmashEXPO-ról Szilvási Krisztina, a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója beszélt. Mint mondta, idén két pavilonban és két sátorban várja majd a 350 kiállító cég a közel 50 ezer főnyi látogatót, akik számára idén több újdonsággal is szolgálnak. Az egyik ilyen a Hungexpo rendezvényein tavaly februárban debütált készpénzmentes fizetési rendszer, amely az AGROmashEXPO-n a büfében, illetve a pénztárban is működik majd. Mindez azt jelenti, hogy a látogatók kizárólag bankkártyával, vagy pedig az úgynevezett HelloPay kártyával fizethetnek. Szilvási Krisztina hangsúlyozta, idén szeretnének kedvezni a vonattal érkezők számára.

„Az AGROmashEXPO-ra, a FeHoVa-ra, az Utazás kiállításra és a Construma-ra érkezők 50%-os MÁV-kedvezménnyel utazhatnak Budapest főbb pályaudvaraira” – részletezte.

A Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója mindemellett felhívta a figyelmet arra is, hogy érdemes a belépőt online megvásárolni, hisz így olcsóbban juthatnak hozzá ahhoz a látogatók, mintha a pénztárban vásárolnák. A jeggyel egyébként az AGROmashEXPO és AgrárgépShow társkiállításai, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállítások is látogathatók lesznek.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság