Back to top

Álláslehetőséget kínál a Magyar Mezőgazdaság Kft. rendezvényszervező munkatárs pozícióban

A Magyar Mezőgazdaság Kft., az ország legnagyobb agrármédia vállalata, amely mezőgazdasági szaklapok kiadásával, teljes körű PR, marketing szolgáltatással valamint szakmai konferenciák rendezvények szervezésével is foglalkozik. A céget online is megtalálhatja a magyarmezogazdasag.hu hírportálon, ahol az agrárvilág legfrissebb híreit olvashatja.

A 14. kerületi irodánkba keresünk tehetséges, kihívásokat kedvelő

rendezvényszervező

munkatársat teljes munkaidőben. Irodánk az Örs vezér terétől öt percre helyezkedik el és kertvárosi, családias légkört nyújt.

A következő, fő feladatok elvégzésére keresünk kollegát:

 • Agrárrendezvények és konferenciák teljes körű megszervezése, koordinálása
 • Rendezvényeken való részvétel, résztvevők és vendégek eligazítása
 • Rendezvényekhez kapcsolódó kreatívok grafikussal történő elkészíttetése
 • Ügyfélkapcsolattartás, ügyfélelégedettség biztosítása

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • felsőfokú marketing/közgazdasági/turizmus végzettség
 • minimum 1-2 év rendezvényszervezői munkakörben szerzett tapasztalat
 • jó problémamegoldó képesség
 • párhuzamos feladatok között is gyors és szervezett munka,
 • nyitott, kommunikatív személyiség
 • csapatmunkára való képesség
 • Microsoft Office (Word, Excel) használatának középszintű ismerete
 • Angol nyelv felsőfokú ismerete
 • B típusú jogosítvány

Előnyt jelent:

 • felsőfokú agrár végzettség

A munkavégzés pontos helye: 1141 Budapest, Mirtusz u. 2.

Cégünk versenyképes bért, szakmai fejlődési lehetőséget kínál egy nagy múltú és biztos hátterű munkáltatóként. Kellemes munkakörnyezetben egy fiatalos és dinamikus csapat várja a leendő rendezvényszervező kollegát.

A jelentkezés menete:

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, fényképes önéletrajzát kérjük, küldje el bérigényének megjelölésével a harangozo.timea@magyarmezogazdasag.hu e-mail címre.

Forrás: 
Magyar Mezőgazdaság Kft.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Sokkoló mértékben kapott új erőre a koronavírus: 500 tesztből 400 pozitív egy húsüzemben

A Németország északnyugati részén, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban működő Tönnies húsüzemben nemrég néhány új koronavírus-fertőzöttet találtak, ezért kezdték el a dolgozók széles körű tesztelését. Az eredmény sokkoló, ötszázból négyszáz pozitív.

Lazultak az idénymunka feltételei Németországban, ezek változnak június közepétől

A talán legkardinálisabb korlátozást feloldották – már autóval is beutazhatnak az idénymunkások Németországba, nem csak repülővel –, egy sor másik járványvédelmi intézkedés viszont változatlanul érvényben maradt. Megjelent a vendégmunkások fogadásának feltételeit tartalmazó legújabb közlemény a június 16-tól december 31-ig érvényes szabályokkal.

A munkanélküliségtől tartunk a legjobban

Júniusban csökkent, de még erős maradt a fogyasztók pesszimizmusa: a GKI fogyasztói bizalmi index értéke áprilisi, történetének legnagyobb esése után májusban jelentősen (11 ponttal), majd júniusban kisebb ütemben (6 ponttal) nőtt, amivel két hónap alatt csaknem a felét ledolgozta az áprilisi zuhanásának - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb, online felmérésének adatai alapján az MTI-vel.

Idénymunkásonként 880 euróba kerültek a járvány miatti intézkedések

Mintegy 500 euróval növelte meg az egy idénymunkásra jutó költséget, hogy nem lehetett tömegesen elszállásolni a dolgozókat, a charterjáratos utaztatásuk fejenként több mint 200 euróba került, higiéniára és védőfelszerelésekre pedig újabb több mint 100 eurót költöttek pluszban a gazdák – derült ki a délnémet spárga- és szamócatermesztők szövetsége által nemrég elvégzett felmérésből.

Meghosszabbítva: június 15-ig még kihasználhatják a 80 ezres idénymunkás-keretet Németországban

Nem használták ki az áprilisra és májusra megállapított összesen 80 ezer fős keretet, így június közepéig még fogadhatnak idénymunkásokat a németországi gazdaságok a tavasszal közzétett feltételek szerint. Kizárólag repülővel érkezhetnek a dolgozók továbbra is.

Gyorsul a birtokkoncentráció Németországban

A német szövetkezeti takarékpénztárak frankfurti székhelyű központi bankja, a DZ Bank tanulmánya szerint a következő 20 évben felgyorsul a birtokkoncentráció a német mezőgazdaságban.

Cseresznyeparadicsom betakarítása japán módra

Az AgriD Inc. vállalat az idén megkezdte a japán Inabe városában újonnan felépült üvegházában termesztett cseresznyeparadicsom szállítását. A 4,2 hektáros üvegház az egyik legnagyobb az országban.

Mégis lett spárga

A kétségekkel telve indult szezon ellenére végül mindenkinek jutott spárga az asztalára Németországban, aki akart – legalábbis májusban. Júniusban viszont biztos, hogy lesz némi csökkenés, mivel újabb területek betakarításáról kell lemondaniuk a termesztőknek – olvasható a fruchthandel.de portál hírében.

Az Európai Bizottság bemutatta új biológiai sokféleséggel és fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos stratégiáit

Az Európai Bizottság szerdán Brüsszelben bemutatta a környezetbarátabb mezőgazdasági termeléssel, és a biológiai sokféleséggel, az úgynevezett biodiverzitással kapcsolatos stratégiáit.

A kelet-európai idénymunkások ilyenkor szokásos számának harmada érkezett Nagy-Britanniába

A mezőgazdaságban segédkező kelet-európai idénymunkások ilyenkor szokásos számának hozzávetőleg a harmada érkezett Nagy-Britanniába a koronavírus-járvány miatt - mondta kedden a brit környezetvédelmi és élelmezésügyi miniszter.