0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Varsó turisztikai atombombát robbantott

A kelet-közép-európai országok fővárosai irigyelhetik Varsót, amely augusztusban új turisztikai látványosságot kapott, ami ráadásul egy fillérjébe sem került a lengyel főváros önkormányzatának.

Az első vendégek már meg is kóstolhatták az étteremben a Nobu hotel finomságait Varsóban – a tulajdonosok a híres amerikai színész, Robert de Niro, a konyha vezetője Nobu Matsuhisa és a filmproducer Meir Teper – írja a napi.hu. A szálloda és étterem augusztus első napjaiban nyitott – írta a Business Insider Polska.

Ez az első ilyen hely Lengyelországban és a 12. a világon. Egy szobáért egy éjszakára a hotelben minimum 199 euróba (70 ezer forint) kerül.

Az éttermet és a hotelt júniusban kellett volna megnyitni, de a járvány a tulajdonosok terveit is megváltoztatta, két hónappal elhalasztották az eseményt. A hotel 117 szobát kínál, továbbá wellness részleget és kávéházat, de üzleti és magánesemények szervezésére is alkalmas.

Varsó Európa egyik legdinamikusabban fejlődő városa, ezért nagyon örülünk, hogy a Nobu márka ennek a piacnak a része lehet – mondta a lengyel Nobu igazgatója. – Hiszünk abban, hogy hotelünk és éttermünk Varsóban fontos turisztikai pont lesz. A szobákat különböző stílusban rendezték be, a klasszikustól a modernig, így a vendég olyat választhat, amilyet szeretne. A járvány miatt egyelőre sem az étterem, sem a kávéház nem működik teljes vendégfogadó kapacitásával.

Forrás: Napi.hu