0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Félreolvasta a menüt Gordon Ramsay éttermében – sokkot kapott a számla láttán

A brit Mirror ír annak a pórul járt férfinak az esetéről, aki még rendeléskor elnézte az általa kiválasztott menü árát, aztán, mondjuk úgy, alaposan meglepődött, mikor az étkezés végén megkapta a számlát.

A vendég prémium japán A5 wagyut rendelt, ami az egyik legdrágább húsnak számít. A vicces és egyszerre szomorú incidens az egyesült államokbeli kaszinóközpontban, Atlantic City-ben történt. – írta a 24.hu.

A férfi a barátnőjével ment vacsorázni, asztalt is foglaltak, szépen ki is öltöztek az eseményre.

A vendég, akinek a nevét érthető okokból nem hozzák nyilvánosságra eredetileg is wagyut rendelt volna, de aztán meglátta az étlapon az A5 jelzésű menüt és úgy gondolta, kipróbálja az ajánlatot.

A férfi csodálkozott is, hogy milyen jó áron van a világ legdrágább húsa, ezért rendelt is gyorsan belőle. Nem is keveset.

A számlából végül kiderült, hogy a feltüntetett  ár csak a fogás negyedére vonatkozott, tehát wagyu valójában legalább négyszer annyiba került, mint ahogy azt gondolta. 

A steak így 127 500 forintnak megfelelő amerikai dollárba került.

A férfi barátnője egyébként Ramsay híres Wellington fogását fogyasztotta, az egész vacsoráért ketten italokkal, előétellel, borravalóval együtt nagyjából 186 ezer forintnak megfelelő összeget fizettek.

A vendég saját elmondása szerint nagyon meglepődött, de összességében nem bánta meg a rendeléseket, mert azt mondja, soha nem evett még ilyen jót.

Forrás: 24.hu