Az európai piac „zöld” termékek iránti igénye rendkívüli mértékben növekszik – írja a nak.hu. Az élelmiszeripari termékek előállítása terén a fogyasztók egyre gyakrabban társítják az ökológiai szempontokat a kiegyensúlyozott termeléshez és az egészséges életvitelhez és mindez különösen igaz a fiatalabb generációkra.
Mely kihívásokkal kell a vállalkozásoknak szembenézniük? Milyen támogatási lehetőségekre számíthatunk az átállást illetően? Mely eszközöket kell a vállalkozásoknak igénybe venniük ahhoz, hogy környezeti szempontból fenntartható termelésre váltsanak? Az Európai Bizottság LIFE EFFIGE (Environmental Foodprint For improving and Growing Eco-efficiency) projektje keretében kerül megszervezésre az az online szeminárium 2021. január 21-én, amelyre a fenti kérdésekre is válaszokat lehet kapni.
Érdeklődés esetén ezen a felületen keresztül lehet regisztrálni és a későbbiekben részletesebb információkat fogunk küldeni az eseménnyel kapcsolatban.