0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Fizessen elő most, és megajándékozzuk!

Megajándékozzuk egy 4500 forint értékű lapcsomaggal, amennyiben egy évre előfizet a Magyar Mezőgazdaság vagy a Kertészet és Szőlészet hetilapunk valamelyikére 2021. május 1-ig!

Magyar Mezőgazdaság hetilap

Magyarország egyetlen agrárgazdasági hetilapja

A Magyar Mezőgazdaság a hazai lappiac egyetlen hetente megjelenő, az agrárgazdaság egészét átfogó szaklapja. A lap kiemelten foglalkozik a szántóföldi növények, a zöldség-, gyümölcsfélék és más kertészeti kultúrák termesztésével, valamint az állattenyésztési ágazat összes állatfajával – egyesekkel külön mellékletben is!

Kertészet és Szőlészet hetilap

Magyarország egyetlen kertészeti hetilapja

A Kertészet és Szőlészet 1952-es első megjelenése óta a kertész szakma mértékadó lapja. A különböző rovatok között találunk a szakterületek technológiai ismereteit, fajtatulajdonságokat, valamint növényvédelmi és piaci információkat érintő témákat is. A lap munkatársai valamennyien egyetemet végzett kertészek, akik kiváló szakértelemmel és kapcsolatrendszerrel dolgoznak a rovatukkal kapcsolatos szakterületeken. Az állandó és alkalmi szerzők valamennyien a kertészeti ágazatban ismert szaktekintélyek, témájuk meghatározó szakértői.

Ha az említett lapok egyikére egy évre előfizet, ajándékba küldünk egy értékes lapcsomagot, mely 5 másik szaklapunkat tartalmazza:
  • Kertbarát Magazin, mely a kert barátainak, hobbikertészeknek, a növényeket szerető olvasóknak szól.
  • Kerti Kalendárium, mely segíti a kertbarátok és a kertészgazdák munkáját, valamint praktikus tanácsokkal szolgálja a hobbikertészek igényeit.
  • Pegazus, mely havonta szolgáltat híreket, beszámolókat és érdekességeket a lovassport iránt érdeklődőkne. A Pegazus a Magyar Lovassport Szövetség hivatalos lapja,
  • Borászati Füzetek, mely a hazai szőlő és bortermelők, borkereskedők, borbarátok, kutatók, oktatók egyik legfontosabb információs forrása.
  • A Mi Erdőnk, mely az erdőjáróknak és a természet kedvelőinek nyújt érdekes és színes tartalmakat.

Az akció csak 2021. május 1-ig érvényes, és kizárólag a következő elérhetőségeken jelzett előfizetési szándék esetén vehető igénybe:

 

szabo.balint@magyarmezogazdasag.hu

+ 36 30 760 5991
Forrás: Magyar Mezőgazdaság Kft.