Back to top

45 év szakmai tudás egyhelyen

A KITE több mint 45 éve tölt be vezető szerepet a magyar mezőgazdasági életben. Ezen idő alatt rengeteg szakmai tudás, kísérleti eredmény gyűlt össze.

A PGR Tudásbázis elkészítésének és üzemeltetésének célja, hogy a KITE-ben évtizedek alatt felgyülemlett szaktudást, eredményeket egy közös platformon, jól strukturált módon, ne elaprózva (több helyen), hanem összegyűjtve, egy erre kifejlesztett tárházban tudjuk elhelyezni és átadni az Ön részére.

Kamatoztassa ezt a tudást Ön is!

Agrotechnológiai, műszaki és IT oldalról a szakmai anyagok, előrejelzések, tutoriálok, egyszóval minden információ, amire Önnek és a PGR szaktanácsadójának egyaránt szüksége lehet folyamatosan kerülnek feltöltésre, így biztosítva, hogy Ön naprakész információkhoz jusson és ez által hatékonyabban és gazdaságosabban működtethesse gazdaságát.

Mindent tudni akar? - Regisztráljon!

A Tudásbázis jogosultsági rendszerhez kötött, ami azt jelenti, hogy bizonyos tartalmak publikusan, regisztráció nélkül is elérhetők, mélyebb szakmai tartalmak viszont csak PGR fiókkal rendelkező felhasználók számára hozzáférhetők.

Az egyes szakmai anyagok mappákba rendezve jól strukturált, könnyen kezelhető formában jelennek meg.

Négy főmappa - és az adott mappában további almappák - között válogathat, amelyben a szakmai anyagok találhatók. A mappákban szabadszavas, illetve címke alapú kereséssel juthat hozzá a feltöltött anyagokhoz, melyek a jogosultságtól függően listázódnak ki.

  • Agrotechnológia
  • Műszaki megoldások
  • Precíziós technológia
  • Szaktanácsadási információs rendszer

45 év szakmai tudás egyhelyen - PGR Tudásbázis

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Keresse területileg illetékes precíziós szaktanácsadóinkat bizalommal!

Elérhetőségüket megtalálhatja ide kattintva. (x)

Forrás: 
KITE Zrt.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Új digitális platform a precíziós mezőgazdaság szolgálatában

Újdonsággal jelentkezik a Trimble, a precíziós gazdálkodási megoldások népszerű gyártója. A hazánkban most induló a Trimble Virtuális Gazdaság egy digitális platform, ami interaktív online élményt nyújt a gazdáknak, hogy elmerüljenek a precíziós mezőgazdaság világában.

Szorosabbra fűzik a magyar-üzbég agrárkapcsolatokat

A kertészetek és üvegházak fejlesztéséről, a szőlészet és borászat vonatkozásában, valamint a 2023-2024-es időszakra vonatkozó munkatervről írt alá három megállapodást Nagy István agrárminiszter Aziz Voitov üzbég mezőgazdasági tárcavezetővel kedden, Budapesten.

Hogyan válhatna húzóágazattá az élelmiszertermelés?

Át kell gondolni az életképtelen, nemzetközileg versenyképtelen kisgazdaságok támogatását, mivel veszteség az ágazat számára. Ugyanakkor ösztönözni szükséges a termékpályák menti szerveződéseket.

Vége az ezer töltők korának

Egységesítik a mobiltöltőket, erről határozott az Európai Parlament kedden. Vége az ezer töltők korának, A C típusú USB-port lesz az új szabvány, amely töltéshez és adatátvitelhez is kiváló minőséget biztosít.

Gazdafórum a Szigeti Farmon: terítéken a zöldítés

A Kalocsa melletti Szigeti Farmon tartott gazdafórum fő témái a közös agrárpolitika változásai voltak, élükön a zöld alapszabályokat (Zöld Felépítmény) tartalmazó agrárkörnyezet-gazdálkodási (AKG), és az új elemként induló, önkéntes agro-ökológiai programokkal (AÖP). A szeptember végi tanácskozásra mintegy 90 helyi és dél-alföldi termelő érkezett.

Cirok: a jövő kukoricája lehet

A mezőgazdaságban kell a több lábon állás. A növénytermesztésen belül erre jó lehetőséget kínál a cirok, ám tudnunk kell, hogy az eddigi gyakorlatunk változtatásra szorul. Mindezt Feldman Zsolt az Agrárminisztérium államtitkára hangsúlyozta azon a sajtótájékoztatón, amit a Pápai Agroprodukt Zrt. pásztói telepén tartottak.

A Kutatók Éjszakája idén is felejthetetlen élmény lesz

Európa-szerte megrendezik a Kutatók Éjszakáját a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Az ingyenes eseménysorozatot idén is szeptember utolsó hétvégéjén, szeptember 30-án tartják és természetesen az agrár kutatóhelyek is várják az érdeklődőket.

Egy éve érkezhetnek Ázsiából is vendégmunkások hazánkba

Hatalmas segítséget adott a magyar gazdaságnak az, hogy az elmúlt években már az Európai Unión kívüli, környező országokból is érkezhettek vendégmunkások a minősített munkaerőkölcsönző vállalatokon keresztül azokba a meghatározott hiányszakmákba, ahol már évek óta nem találnak elegendő hazai munkaerőt a cégek.

Magyar Bankholding: májustól MBH Bank néven működik tovább az egyesült MKB és a Takarékbank

2023 májusában egyesül a Magyar Bankholdinghoz tartozó MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. Az új bank MBH Bank Nyrt. néven működik tovább, egységes márkanévvel és arculattal.

A gazdák végzik a legjelentősebb közszolgáltatást a környezet védelmében

Tánczos Barna, a román kormány környezetvédelmi vízügyi és erdészeti minisztere szerint a gazdák végzik a legjelentősebb közszolgáltatást a környezet védelmében.