0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Bábolnai Gazdanapok: Habi, a gazdák megbízható partnere

A mezőgazdasági alkatrészforgalmazó Habi Kft. az ország 27 pontján 50 ezer féle termékekkel segíti a gazdák életét. Szakembereik minden nap azon dolgoznak, hogy vevőik elégedettek legyenek.

Segítőkészek

A cég kiskereskedelmi szaküzletei az ország számos térségében felkereshetők személyesen, és online webáruházukon keresztül is fogadnak el megrendeléseket. Kollégáik nem csak termékekkel, hanem akár szakmai tanáccsal is ellátják vásárlóikat.

Tapasztaltak

A 100 százalékban hazai tulajdonú cég 1992-ben kezdte meg működését. MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészimportjával és nagykereskedelmével foglalkozott. Folyamatosan bővülő termékkínálatában mára a Nyugat-Európában közkedvelt munkagépekhez szükséges alkatrészek is megtalálhatók.

Megbízhatók

HBR elnevezésű saját márkájuk minőségi termék, amely mögött stabil ellátási és garanciális hátteret biztosítanak. Megbízható hátterüknek és áruellátásuknak köszönhetően a legkedvezőbb árakon, kis és nagy mennyiségben, kifogástalan minőségben szolgálják ki partnereiket.

Növekednek

Belföldi kereskedelmi tevékenységük mellett a termékeik exportálásával is foglalkoznak. Kiemelt feladatként kezelik üzleti tevékenységük színvonalának folyamatos fejlesztését és a maximális vásárlói elégedettség elérését.

Keresse fel standjukat a kiállításon és segítse véleményével a Habi Kft. munkáját!

Forrás: magyarmezogazdasag.hu