0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 23.

Talajművelő és vetőgépek Svédország elsőszámú mezőgépgyártójától a Bábolnai Gazdanapokon

A Väderstad innovatív, nagy hatékonyságú munkagépekkel és technológiával látja el a modern mezőgazdaságot. Eszközei arra születtek, hogy optimális körülményeket teremtsenek a növényállomány csírázásához és keléséhez.

Legfőbb ambíciója, hogy olyan gépeket fejlesszen, amelyek több munkafeladatot tudnak ellátni magas hatékonysággal, egyetlen menetben. A maximális terméseredmények érdekében a talajoknak a megfelelő időben kell készen állniuk a vetésre, lehetőleg minél kevesebb idő és energia felhasználásával.

A Väderstad szakemberei talajművelési eljárásokat fejlesztenek ki, különböző vetőgépeket, kultivátorokat, magágykészítőket és hengereket gyártanak azért, hogy megfeleljenek a különböző klimatikus viszonyok jelentette kihívásoknak. A sokoldalúság, a precizitás és a nagy teljesítmény kombinációjaként a talajművelő gépeik tökéletes kiindulási alapot nyújtanak a következő növényállomány számára. Vetőgépei a nagy sebességű magágykészítést, vetést és felszínegyengetést kombinálják egyetlen menetben. Gabonavetőgépei meggyőző vetésminőséget garantálnak változó körülmények között is.

A szemenkénti vetésben több világrekordot felállító Tempo gépcsalád új mércét jelent, amely a PowerShoot technológiának köszönhetően páratlan precizitást nyújt a hagyományos vetőgépekre jellemző vetési sebesség kétszerese esetén is.

A Väderstad vetőgépei megfelelnek a precíziós gazdálkodás elvárásainak, mint a szakaszolhatóság, soronkénti elzárás, differenciált kijuttatás, Isobus-kompatibilitás, amely korszerű iPad alapú E-Control- vezérléssel párosul. Páratlan minőségű munkagépeire 2 év garanciát vállal.

A 40 országban aktív, családi tulajdonban álló vállalat központja a svédországi Väderstadban található. A magyarországi leányvállalat több mint 25 éve áll a hazai gazdálkodók szolgálatában kápolnásnyéki központtal, országos értékesítési és szervizhálózattal.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu