0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 18.

Egyedülálló üzemanyag- és Nitrosol-tartályok a Bábolnai Gazdanapokon akciókkal

A Farkas Szerviztechnika Kft. megbízható és egyedülálló üzemanyag- és Nitrosol-tartályaival, egyénre szabott tankolási megoldásaival és a Bábolnai Gazdanapok végéig tartó különleges akciókkal várja a kedves látogatókat.

A siófoki telephelyű, nagy raktárkészlettel rendelkező Farkas Szerviztechnika Kft. megbízható és egyedülálló üzemanyag- és Nitrosol-tartályaival, egyénre szabott tankolási megoldásaival és a Bábolnai Gazdanapok végéig tartó különleges akciókkal várja a kedves látogatókat.

Bemutatják Magyarország legalacsonyabb, Nitrosol-tartályát, amelybe egy kamionnyi folyadék belefér.

A kínálatban szerepelnek még fém kármentős tartályok, konténerkutak, népszerű műanyag dupla falú tartályok, 2500, 5000 és 10000 literes változatban.

A standon megtekintheti a saját fejlesztésű Farkas Tank System tankoló automatát működés közben is. A gazdák körében kedvelt kettős azonosítást tesz lehetővé, rögzíti a tankolásokat, készletet csökkent és a készletről riasztásokat küld. Több cég, több adószám esetén, külön kezeli a készletet és megáll, ha az egyiknél nullára csökken.

A cég bemutatja Magyarország egyik legnépszerűbb szállítható, különleges kialakítású, robusztus tetejű tartálycsaládját, melynek tagjai egyedülálló 10 mikronos vízleválasztóval és szennyszűrővel is kérhetőek, ezen kívül a Pickup platója alá, vagy dobozába is illeszkedő változatban is választható. A tartályok gázolaj, AdBlue és benzin változatban is elérhetőek.

Forrás: Farkas Szerviztechnika Kft.

Magazin ajánló: