0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 25.

Mentse meg az élelmiszert féláron

Hamarosan minden PENNY-ben muncholhatunk: az egész országban elérhetőek lesznek a kedvezményes árú élelmiszercsomagok.

A közel egy éve fennálló, sikeres együttműködés után a PENNY Magyarország és a Munch országszerte elérhetővé teszi az élelmiszermentő szolgáltatást. A teljeskörű lefedettség február 12-ig valósul meg, így minden vármegye lakói fenntartható módon spórolhatnak majd.

Töretlen a Munch népszerűsége a PENNY-nél;

az elmúlt kilenc hónapban 17.000 vásárló már 41.000 alkalommal, összesen 53.000 csomagot mentett meg a kidobástól.

Most újabb lépést tesz az üzletlánc a fenntarthatóságért, ugyanis 2024. január 29-én hat, majd február 12-én további hat vármegye üzlete csatlakozik a Munch ételmentő platformhoz. Így február közepétől minden PENNY vásárló

minimum 50 százalékkal kedvezményesebb áron juthat zöldség és gyümölcs, valamint vegyes ételcsomagokhoz.

Ezek megvásárlásával pedig nem csupán jelentős összegeket takaríthatnak meg, de az élelmiszerpazarlás ellen is tehetnek a vásárlók.

„Büszkék vagyunk rá, hogy kevesebb mint egy év leforgása alatt tudjuk országosan elérhetővé tenni a PENNY és a Munch együttműködését. Szerencsére az élelmiszermentő szolgáltatás egyre népszerűbb a vásárlóink körében, így bízunk benne, hogy az összes vármegyében hasonlóan nagy sikere lesz” – mondta el az együttműködés kiterjesztéséről Kazatsay Eszter, az üzletlánc magyarországi kommunikációs vezetője.

Penny Munch csomag„A PENNY kollégái, területvezetői hatalmas lelkesedéssel vetettétek bele magukat az ételmentés küzdelmeibe, amiért mi, illetve a Munchot használó ételmentők is hálásak vagyunk.

Az ételmentés ráadásul a vásárlók körében a napi rutin részévé vált: a felhasználók 75%-a muncholás mellett a teljes bevásárlást is az adott üzletben intézi.

A PENNY-vel való együttműködés sikere azt is bizonyítja, hogy az ételmentés kisebb települések esetén is kifejezetten alkalmas eszköz a felesleg koordinált csökkentésére, amire februártól az egész országban lehetőség nyílik” – nyilatkozta Perepelica Kirill, a Munch társalapítója.

Így működik a Munch a PENNY üzletekben

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson keresztül egy úgynevezett „meglepetéscsomagot” vásárolhatnak meg, amelyet az előzetesen megadott idősávban a kiválasztott PENNY üzletben vehetnek át.

Ezekbe a csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos formájú, csomagolású termékek kerülnek.
Ez is érdekelheti:
Forrás: PENNY sajtóközlemény

Magazin ajánló: