0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 23.

Hígtrágyatartályt is hozhat a nyuszi húsvétra a kis gazdáknak

A mezőgazdasági technológia inspirál. Már az óvodában is felcsillan a gyerekszem, amikor a miniatűr traktorok és gépek lekaszálják a szőnyeget, szöszöket kevernek vagy folyékony trágyát szórnak ki természetesen tiszta víz formájában.

A Bruder játékgyártó komplett mezőgazdasági gépekkel szórakoztatja a kicsiket és húsvétra vadonatúj modellekkel jelentkezik.

Fliegl hígtrágya tartálykocsi – Fotó: Bruder Press
Erősek, masszívak és sallangok nélküliek. Ez teszi a mezőgazdasági gépeket olyan vonzóvá. Nyilvánvaló, hogy nemcsak a tapasztalt gazdáknak, hanem az utódaiknak is felcsillan a szeme, amikor az új traktor felhajt a képzelt dombra. A gépek és tartozékaik állandó helyet foglalnak el sok gyerekszobában, főként a mezőgazdasági területeken.

Az 1:16-os méretarányú Bruder járművei iránti rajongás a mobiltelefonok, és videójátékok  ellenére is töretlen a gyerekek körében – mondja Julia Meyer, a vállalat marketingvezetője. Különösen ott, ahol gazdaságok vannak, és a  gyerekek az apjukkal együtt egész farmot hoznak létre és úgy mint a valóságban, szántanak, vetnek, aratnak.

Húsvétra akár Lemken kultivátort és Fliegl hígtrágya tartálykocsit is hozhat a nyuszi a rajongóknak, mert ahogy a nagyüzemi gazdálkodásban, úgy a miniüzemi gazdálkodásban is kulcsfontosságúak a megfelelő eszközök.

A Lemken Koralin 9 kultivátor és a Fliegl Jumbo Line Plus hordós pótkocsi is hamarosan elérhető lesz. A Lemken Koralin sokoldalú megoldást kínál a mezőgazdasági területek kíméletes műveléséhez. A kultivátor még 1:16-os méretarányban is lenyűgöző, alig 50 x 45 centiméteres méretével. A Fliegl Jumbo Line hordós pótkocsija szintén csodálatraméltó. A részletesen kidolgozott modellt húzócső elosztórendszerrel szerelték fel, amely kihúzott állapotban 75 centiméteres szélességet kínál.

Lemken kultivátor – Fotó: Bruder Press

Az élet a farmon nem áll meg,  a tervek szerint ROADMAX traktor homlokrakodóval is bővülhet a gyerek eszközpark. A modell részletesen kidolgozott vezetőfülkével és nagy, tipikus traktoros futófelületű kerekekkel rendelkezik, valamint teljesen működőképes homokozóban használható első rakodóval szerelték fel.

Éppen időben a téli gabonafélék vetéséhez októberben érkezik egy újabb traktorkedvenc a fiatal gazdák számára – az új Deutz 8280 TTV, amely opcionálisan homlokrakodóval is rendelhető. A traktor erős kialakításával és funkcionalitásával nyűgöz le. Tökéletes munkagép az óvodás gazdák számára hároméves kortól.

Forrás: agrarheute.com

Magazin ajánló: