0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 14.

Traktort nem csak venni, bérelni is lehet

Nem biztos, hogy mindenkinek kifizetődő beruházni egy traktor vásárlásába. ha például ki szeretne próbálni egy modellt, vagy csak kisebb munkákat szeretne elvégezni, megoldás lehet a bérlés is.

A Case IH traktor ismert és kedvelt márka, a gyártó az egyik legjelentősebb európai szerződésként említi, hogy a közelmúltban 90 traktort adott el egy cégnek. A vevő nem gazdálkodó, hanem egy traktorok bérbeadásával foglalkozó szolgáltató. A hamburgi székhelyű easyTraktor  Németország egyik legnagyobb traktor bérbeadó cége.

Az easyTraktor még fiatal vállalkozás, csak 2021-ben alapították, és a tulajdonosok azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy egyszerűen és olcsón kínáljanak bérelhető traktorokat.

Az induló vállalkozás azt állítja, hogy márkafüggetlen,  de ugyanazok a részvényesek állnak mögötte, mint a nagy Case-IH mezőgazdasági gépkereskedő Mager & Wedemeyer mögött.

A választékban  a Case traktorok mellett John Deere-k is szerepelnek, és később a JCB és a Deutz-Fahr márkák is elérhetőek lesznek.  A Case márkából pedig minden teljesítmény elérhető  a 175 LE  Case IH Maxxum 150 modelltől a Case IH Puma 260-ig, az eddigi legerősebb Pumáig terjednek.

 Hogyan bérelhetnek traktort a gazdák és a vállalkozók?
traktor
Illusztráció (Case IH Farmall 75C Electric)

Traktor bérbe: mit takar?

A traktor bérleti díja tartalmazza az összes járulékos költséget, például a karbantartást és a teljes körű biztosítást. Az ellenőrzések és a javítások is benne foglaltatnak. A gazdálkodók vagy vállalkozók kiválasztják a számukra legmegfelelőbb gépet és meghatározzák, hogy azt, hogy hány órán keresztül szeretnék használni – a bérleti díj legalább 500 üzemórára szól.

Az easyTraktor egy Case IH Maxxum 150-et 22,90 eurótól kínál óránként, felszereltségtől függően.  A cég a bérelt traktorok helyszíni javítását is garantálja, vagy ha ez nem lehetséges, 48 órán belül cseretraktort biztosít. A traktorbérlés nem kötődik vásárlási kötelezettséghez.

A Case IH Farmall 75C Electric akár 80%-ot is képes tölteni egy óra alatt

Átadták Tolna legnagyobb szervizcsarnokát

Forrás: agrarheute.com