A Kopár titka, a Frici népszerűsége
Visszatérve a borokhoz, akkor már Gere Attilában is megfogalmazódott, érdemes lenne továbblépni az addig megszokottól, így fokozatosan váltottak borstílust.
A zászlóshajó a Kopár, az egyik dűlő nevét viselő bor, ami megjelenése óta nagyívű hazai és nemzetközi pályát futott be. A titka után érdeklődve Andrea annyit mond, hogy jó a bor. A Cabernet franc, Merlot és Cabernet sauvignon házasítás, amely 1997-ben kezdte pályafutását, ennél több titkot is tartogat, például
Ugyanilyen újdonság volt az értékesítésben az előjegyzéses rendszer. Fél évvel a forgalomba kerülés előtt lehet előjegyezni, amire akkor mindenki felkapta a fejét. Nem minden évjáratban készül, de amikor igen, akkor hozza azt a minőséget, amit elvárnak tőle. Mostanra megalapozta a nevét.
Pár éve nagy durranás volt a Frici névre keresztelt gyöngyözőbor megjelenése. Andrea szerint ez a másik véglet, a Kopár komolysága mellett ez egy könnyű, játékos, friss buborékokkal teli belépő bor. Kiderült, a vendégeknek köszönhető, hogy ma már bárki megvásárolhatja. A borvacsorák alkalmával és a szállodai vendégeknek kínálták welcome italként, akiknek nagyon ízlett, és haza is szerettek volna vinni belőle néhány palackkal, ha lett volna. Végül kapott egy egyedi palackot és lett neve is.
Ha valaki a Frigyesre asszociálna, az akkor még nem jutott senkinek az eszébe, mert a családban egyetlen férfit sem neveztek így. De az új kutyus már a borról megkapta a Frici nevet.