0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 18.

Elindult a 2024-es DISZNNOVÁCIÓ pályázat

Az MSD Animal Health magyar sertéstenyésztők jelentkezését is várja az idei Disznnováció díjra (angol nevén: High-Quality Pork Pignnovation Award).

A díjjal olyan sertéstenyésztőket – cégeket, magánszemélyeket, startupokat vagy szervezeteket – jutalmaznak, akik a sertéságazat innovációjának és technológiájának előmozdításán dolgoznak, és már bizonyítottak az állatok szaporítása, egészsége, jólléte, valamint a növekedés és a fenntarthatóság területén. A díjra 2024. június 30-ig várják a jelentkezéseket.

A tét nagy, hiszen az MSD Animal Health összesen 150 000 dollárt (nagyjából 55 millió forintot) oszt ki a három nyertes között: az első helyezett 75 000 dollárt, a második 50 000 dollárt, a harmadik helyezett pedig 25 000 dollárt kap.

Pályázni június 30-ig lehet, a győzteseket pedig 2024 szeptemberében hirdetik ki. A díjjal kapcsolatos további információk és jelentkezés a www.pignnovationaward.com weboldalon olvasható.

Azon szervezetek és magánszemélyek jelentkezését várják Magyarországról és szerte a világból, akik olyan megoldásokkal és ötletekkel rendelkeznek, amelyek képesek innovatív változást hozni a sertéságazatban a modern technológia felhasználásával. A pályázatokat a projektjavaslat minősége és egyértelműsége, a javasolt projekt reális törekvései, potenciális értékhozadéka, relevanciája, társadalmi vagy jólléti hatása és eredetisége alapján bírálják el. A nyertesek végső kiválasztását az MSD Animal Health képviselőiből és független iparági bírákból álló zsűri végzi.

Forrás: MSD Animal Health