0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 15.

Növényvédelmi szakmérnöki képzés indul a Balaton fővárosában

Szeptembertől a Magyar Agrár- És Élettudományi Egyetem (MATE) Georgikon Campusán, Keszthelyen indul növényvédelmi szakmérnöki szak posztgraduális képzés keretében.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Növényvédelmi Intézete posztgraduális képzés keretében lehetőséget nyújt agrárszakemberek számára növényvédelmi szakmérnöki szakon. A növényvédelmi szakmérnöki szakirányú továbbképzési szak magyar nyelvű, négy félévet felölelő levelező képzés. A képzés helyszíne a 227 éves keszthelyi Georgikon, amely Európa legpatinásabb agrár-felsőoktatási intézménye.

A már munkahellyel rendelkező szakemberek számára kedvező gyakorlatorientált minőségi képzést és oktatási feltételeket kínálnak. A konzultációk időbeosztása kedvező, a tanév során havonta mindössze 3 napot (csütörtök, péntek, szombat) vesz igénybe.
Illusztráció
Fotó: Hans, Pixabay
A „növényvédelmi szakmérnök” felvételi követelménye az agrár képzés területén osztatlan vagy MSc képzésben szerzett végzettség.

A szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve „növényvédelmi szakmérnök”, amely feljogosít az I. forgalmi kategóriába tartozó növényvédő szerek teljes körű felhasználására.

A képzés 2024 szeptemberétől indul. Az önköltségi díj mértéke félévenként 250.000 Ft. A képzésre a jelentkezés 2024. augusztus 15-ig folyamatosan történik.

A honlapon történő online jelentkezési laphoz a diploma másolatát és az önéletrajzot is csatolni szükséges.

A képzés további részleteivel kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon (83/545-212, 83/545-217), illetve e-mailen (Takacs.Andras.Peter@uni-mate.hu, Szolcsanyi.Eva@uni-mate.hu, felveteli.georgikon@uni-mate.hu).

 

Forrás: MATE

Magazin ajánló: