0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2025. november 7.

Megszereztük a Bamba Pulyka Burger receptjét!

Különleges ajánlattal jelentkezik a Bamba Marha Burger egész novemberben; a Gallio prémium pulykahússal készülő „Hónap ajánlatát”, a Bamba Pulyka Burgert egy exkluzív kóstoláson mutatták be a gasztronómia szerelmeseinek.

Bár a Bamba Marha Burger kísérletező kedvű társaság volt eddig is, hiszen havonta egyedi ajánlattal jelentkeznek, de pulykahús 2017-ben volt utoljára a kínálatukban. Pedig Jancsa Jani, cég kulináris vezetője szerint izgalmas összetevő.

Különleges ajánlattal jelentkezik a Bamba Marha Burger egész novemberben; a Gallio prémium pulykahússal készülő „Hónap ajánlatát”, a Bamba Pulyka Burgert egy exkluzív kóstoláson mutatták be a gasztronómia szerelmeseinek. Az együttműködés az egészséges, fenntartható, minőségi magyar pulykahúsra, a minőségi alapanyagok fontosságára és a kreatív burgerezésre is felhívja a figyelmet.

100 százalékban hazai tulajdon

A Bamba Marha Burger Budapest és Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú burgerező-lánca, ahol minden étel friss alapanyagból, rendelésre készül. „Számunkra a legfontosabb az ételeink minősége, valamint a boldog, elégedett és visszatérő vendégeink. Az ikonikus Bamba Burgerek mellett minden hónapban új, izgalmas ajánlatokkal várjuk a hozzánk betérőket” – hangsúlyozta Jancsa Jani, a Bamba Marha Burger kulináris vezetője. „Most a kreativitás és a minőség találkozásaként született meg a Bamba Pulyka Burger, amelyhez az inspirációt a Gallio pulykahús adta.”

A pulykahús kiemelten sovány, fehérjében gazdag, alacsony zsírtartalmú, mégis zamatos és szaftos.

Vörös, mint a comb, és fehér, a mell, húsrészekkel is rendelkezik, sokoldalúságát pedig jól mutatja, hogy nemcsak grillezve vagy sütve, hanem darálva, párolva, fűszeresen vagy édesebb ízvilágban is kitűnő; jól beilleszthető modern és klasszikus fogásokba egyaránt. A pulykahúsban található értékes B-vitaminok, szelén, cink és esszenciális aminosavak hozzájárulnak az egészséges életmódhoz, miközben változatossá, fenntarthatóvá és könnyeddé teszik az étrendet. Éppen ezek az előnyök jelennek meg a Bamba Pulyka Burgerben is.

A Bamba Pulyka Burger buciból, pulykahúspogácsából, brie sajtból, zsályás-diós majonézből, fahéjjal grillezett baconből, áfonyadzsemből, pirított hagymából és ropogós római salátából áll – mindez egy különleges ízbombát eredményez, amelyet novemberben elsőként a gasztronómiában jártas érdeklődők kóstolhattak meg a bemutató eseményen, és egy hónapig bárki élvezheti minden Bamba Marha étteremben.

Megbízható minőség

„A GALLICOOP számára a legfontosabb, hogy a fogyasztóink minden alkalommal megbízható minőségű, friss pulykahúst kapjanak, amit innovatív, változatos és élvezetes formában állíthatnak az asztalra. Örülünk, hogy a Gallio Prémium termékcsaládunkkal és a Bamba Marha Burgerrel való együttműködve egy olyan új burger születhetett meg, amely a gasztronómiai kíváncsiságot és az újító gondolkodást is ünnepli. Közös célunk, hogy megmutassuk: az együttműködés és a nyitottság nagyszerű élményeket teremthet a magyar vendégek számára” – emelte ki az együttműködés kapcsán Nagy Erzsébet, a GALLICOOP marketingvezetője, aki hozzátette, a pulyka nem csak a karácsony étele.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu