0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 17.

Mezőgazdaság kelettől nyugatig

Hétfőn tartották szokásos éves beszámolójukat a mezőgazdasági és környezetügyi szakdiplomaták. A Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár – vagy közismertebb nevén a Vajdahunyad vára – épületében tartott eseményre sokan voltak kíváncsiak. Nem csoda, h...

Belánszky-Demkó Zsolt, az FM kárpát-medencei kapcsolatokért felelős főosztályvezetője köszöntőjében kiemelte, napi munkájuk elképzelhetetlen lenne az attasék által szolgáltatott információk nélkül. A szakember elmondta, szerencsés helyzetben érzi magát, hogy olyan komoly diplomatákkal dolgozhat együtt akikre bátran hagyatkozhat, de éppen ezért az ő felelősségük is nagy. A főosztályvezető azt is kiemelte, hogy Moszkvában a közelmúltban állt szolgálatba egy mezőgazdasági attasénk, s a közeljövőben Kalifornia DC-ben, és Nyugat-Balkánon kezdi meg a munkát egy-egy szakember.
A rendezvényen Béki Nándor, berlini, Kárteszi Ágnes pekingi, Maácz Miklós, madridi és Kálmán Zoltán, római mezőgazdasági és környezetügyi szakdiplomaták számoltak be az elmúlt egy évben a szolgálati helyükön zajló eseményekről, tevékenységükről, terveikről.

Beszámoló részletesen a Magyar Mezőgazdaság következő heti számában olvasható.

Forrás: