0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 17.

Facebook játékunk nyertesei!

Élménybeszámoló a németországi utazásról

A Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola 12/A osztályos tanulói, már egész nyáron várták ezt a napot. A MEGFOSZ és az Agro Napló közösen szervezett tavaszi MezőgépÉSZ játékának nyertes csapata, szeptember 5-én utazhatott el a nyeremény utazásra.

A hétfői korai indulás után a csapat rögtön Bajorország legnagyobb kiállítására érkezett a Karpfhamerfestre. Itt a sok kiállító között a nyereményt felajánló Fliegl is részt vett. A nagyon sok szakmai érdekesség mellett kérdezhettek és érdeklődhettek is a fiatalok, melyeket a segítő kollégák szívesen megválaszoltak.

A kiállítás megtekintése után a csapat elfoglalhatta a szálláshelyét Altöttingben, majd egy közös vacsora mellett Ackermann Tamás a Fliegl Abda Kft. cégvezetőjével és Maria Fliegl-el megbeszélték a közös élményeket.

Másnap a csapat Kastl-be látogatott az Agro-Center gyárba, ahol az ügyvezető körbevezetésével, rengeteg információval gazdagodtak a fiatalok a különböző adapterekről, termékekről. Ezután az utazás folytatódott a mülhdorfi gyárba, ahol egy finom ebédet követően a fiúk betekintést nyerhettek a gyári folyamatokba. Láthatták hogyan készülnek el a különböző pótkocsik a kezdetektől a késztermékig.

A hosszú utazás után nagyon sok hasznos információval tértek haza, amiket majd később fel tudnak használni tanulmányaik során, valamint hatalmas élményt szerezhettek ezzel az utazással a csapat és a fogadó cég magyar és német munkatársai is. 

Az ősszel újabb játékot fogunk indítani, melyre ismét várjuk majd az iskolai csapatok jelentkezését és reméljük újabb hasznos és élményekkel teli nyereményekkel tudjuk majd a csapatokat megajándékozni!

 

Forrás: