0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Elmarad a 2020. évi NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) vezetősége – tekintettel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedésekre – felelős főszervezőkként úgy döntöttek, hogy az idei NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva rendezvény elmarad.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége főszervezésében 2020. május 27-28-án megtartani tervezett IV. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva rendezvény előkészületei hónapok óta zajlottak a Mezőfalvai Zrt. területén, hogy a gép- és gépkapcsolatok mellett a mikro- és demóparcellás növénytermesztési bemutatókat, illetve a termesztéstechnológiai újdonságokat is megtekinthessék az érdeklődő gazdálkodók.

A Magyarországot is elérő koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott, a szabadtéri rendezvények látogatását és megtartását korlátozó kormányrendelet miatt a NAK és a MEGFOSZ vezetősége is felülvizsgálta az idei rendezvény sorsát.

Bár mindkét szervezet számára is kiemelt fontosságú az esemény – hiszen a tudásátadás jegyében itt a gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek a fejlődést biztosító döntéseik meghozatalát segítő releváns és naprakész információkat –, felelős főszervezőkként, partnereikkel egyetértésben, úgy határoztak, hogy az idei mezőfalvai program elmarad!

A IV. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva rendezvényre várhatóan 2021-ben kerül sor.

Forrás: NAK sajtóközlemény