0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

Újra várják a látogatókat a magyar nemzeti parkok szabadtéri ökoturisztikai helyszínei és kültéri programjai!

A nemzetipark-igazgatóságok bizonyos szabadtéri bemutatóhelyei - Budapest és Pest megye kivételével – a 2020. május 4-én életbe lépett védelmi intézkedések által megszabott keretek között megnyithatnak.

Ismét fogadhatják a látogatókat a nemzetipark-igazgatóságok kezelésében lévő kültéri kiállítóhelyek, szabadtéri bemutató terek, emellett állatparkjaikban is  újra várják a négy fal közül kiszakadni vágyókat. A természetben töltekezők számára szabadtéri szakvezetéseket tartanak, vendéglátóhelyeik is részben újra elérhetővé válnak.

A különleges helyzetre vonatkozó együttélési szabályok és higiéniai elvárások betartása természetesen továbbra is kiemelt fontosságú mindenki számára.

E tekintetben továbbra is kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket, emellett a nemzeti parkok munkatársai is mindent megtesznek a gondtalan pihenés és minőségi időtöltés biztosítása érdekében. Javasoljuk, hogy az érdeklődők a nemzeti parkok egyedi látványosságairól, programjairól, szabadon látogatható tanösvényeiről, túraútvonalairól előzetesen tájékozódjanak a nemzetipark-igazgatóságok központi elérhetőségein, weboldalain. 

Forrás: AM Sajtóiroda