0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Új hobbikerti zöldségfajták

A Beekenkamp Plants Ornamentals bemutatta az Alfrescót, a hobbikerti zöldségek és fűszernövények új sorozatát. Az oltott és nem oltott zöldség- és fűszernövény-palántákat gondosan kiválasztott magokból nevelik, és a SKAL higiéniai szabályok szerint termesztik.

Az Al­fresco szó szerint azt jelenti: jó étel a szabad ég alatt, és pontosan ez ennek a hobbikerti zöldségsorozatnak is a célja. A kiváló íz és a növények széles választéka mellett az Alfresco sok egyéb értéket is hordoz, hiszen az egészséges, friss zöldségeket a fenntarthatóság jegyében termesztjük, és a hobbikertészkedés kellemes kikapcsolódási lehetőség is.

Minden növényhez kitaláltak egy kabalafigurát, amely játékosan ismerteti a növények tulajdonságait, de fénykép is mutatja, hogy idővel mivé fejlődik a palánta.

Ez a könnyen érthető magyarázat egyúttal szórakoztatóvá és egyszerűvé teszi a fogyasztók számára a megfelelő növények kiválasztását és termesztését. Az Al­fres­co a teljes ellátási láncot, a kereskedőket, termelőket és fogyasztókat egyaránt szolgálja. A megbízható kiindulási anyag kiváló minőségű végeredményt garantál, a jó marketingmegoldások pedig felhívják a növényre a vásárlók figyelmét a boltokban, és vásárlásra ösztönöznek, mondja Sirekit Mol, a Beeken­kamp Plants marketingmenedzsere.

Forrás: Kertészet és Szőlészet