Back to top

Agrárhírektől a szakmapolitikán át a hobbikertekig - 15 % kedvezmény

Válasszon nyomtatott kiadványainkból, 15 % kedvezményt biztosítunk az előfizetési árainkból.

Fizessen elő kényelmesen, pár kattintással népszerű kiadványainkra most 15% kedvezménnyel és mi házhoz szállítjuk a hiteles, friss híreket szaklapjainkkal, vagy ha könnyedebb témák érdeklik, csak dőljön hátra és kapcsolódjon ki magazinjainkkal!

Ragadja meg az alkalmat és bővítse szakmai ismereteit, tágítsa látókörét az agrárgazdaság, a növénytermesztés, az állattenyésztés, az élelmiszeripar, a mezőgazdasági gépesítés, a kertészet, szőlészet és a borászat témájában.

Kérjük, kattintson az alábbi táblázatban az előfizetni kívánt kiadvány nevére és rendelje meg kedvenc lapját kényelmesen online!

KIADVÁNYAINK AKCIÓS ELŐFIZETÉSI ÁRAI: 1 évre 1/2 évre 1/4 évre
Magyar Mezőgazdaság

25 740 Ft 

21 900 Ft

12 870 Ft

10 950 Ft

6 435 Ft

5 475 Ft

Kertészet és Szőlészet

22 920 Ft

19 500 Ft

11 460 Ft

9 750 Ft

5 730 Ft

4 875 Ft

Kistermelők Lapja

5 100 Ft

4 320 Ft

2 640 Ft

2 160 Ft

Méhészet

5 340 Ft

4 560 Ft

2 670 Ft

2 280 Ft

Kertbarát Magazin

3 990 Ft

3 390 Ft

-
Kerti Kalendárium

4 100 Ft

3 500 Ft

-
Pegazus - A lovasok lapja

8 340 Ft

7 080 Ft

-
Borászati Füzetek

8 400 Ft

7 140 Ft

-

Továbbá a kiadványok előfizethetők:

- az ország bármely postáján,

- a hírlapkézbesítőknél,

- a www.posta.hu webshopban (https://eshop.posta.hu/storefront/),

- e-mailen a hírlapelofizetes@posta.hu címen

- és a +36-1-767-8262 számon.

Jelen előfizetési akció más akcióval nem összevonható.

Az akció december 31-ig érvényes!

Forrás: 
Magyar Mezőgazdaság Kft.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Kína szigorítja az import vizsgálatát, torlódások várhatók a fontos kikötőkben

Mivel Kína a téli hónapokban tart a megnövekvő koronavírus-kockázattól, megszigorítja az importszállítmányok vizsgálatát. A szárazföldi Kínába szánt zöldség és gyümölcsszállítmányok egy részét emiatt Hongkongba irányíthatják át a kereskedők.

Létrehozták a növényfajok legnagyobb katalógusát

Új, kibővített növényfaj katalógust tettek közzé, amelyben német kutatók több mint 1,3 millió fajt ismertetnek.

Túlzásba vitt a antibiotikumok - Milyen lesz a hús minősége a Brexit után?

A jelentések szerint az Amerikai Egyesült Államok és a Kanada állattartó telepein ötször annyi antibiotikum használnak, mint az Egyesült Királyságban. Európában pedig tovább szigorítják az antibiotikumok használatát. Felmerül a britekben a kérdés, hogy milyen minőségi előírások fogkan vonatkozni az import hústermékekre a Brexit után és vajon fel tudják-e venni a versenyt az olcsóbb hússal.

Kérek egy feketét

Idén a fiatal lovak országos bajnokságán népes mezőny gyűlt össze, számos ígéretes fiatal lóval. Közülük kettőt emelnénk most ki, Barrosa Noirt, aki Técsy-Papp Gabriellával lett az ötéves lovak bajnoka, és Brillant Mokka Sahnét, aki Gálfi Antóniával nyerte meg a hatéves lovak bajnokságát.

Tartsuk életben a talajt, védjük meg a biológiai sokféleséget!

December 5-én a Talaj világnapját ünnepeljük, az idei kampány felhívja a figyelmünket arra, hogy a földfelszín alatt lévő baktériumok és giliszták nélkülözhetetlenek a talajban végbemenő folyamatokhoz. Az emberiség közel 11–12 ezer éve foglalkozik a talaj művelésével.

Áttörés a Jordán-vírus elleni rezisztencianemesítésben

Korábban már említettük, hogy az egyik nagy nemesítőcég nagy sikert ért el a paradicsomot megbetegítő veszélyes vírus elleni rezisztencianemesítésben, röviddel később pedig egy másik ismert nemesítő is óriási áttörést jelentett be.

A 2020-as Év bortermelője Borbély Tamás!

A Magyar Bor Akadémia által szervezett Év Bortermelője Magyarországon választás 2020-as győztesének bejelentése a járványhelyzetre tekintettel az idei évben online sajtótájékoztató keretében történt. Az eredményhirdetésen személyesen vett részt a díjra esélyes öt borász. Az esemény különlegessége, hogy idén 30. alkalommal került átadásra a legrangosabb hazai borászati elismerés.

Ezért hasznos a kutyaiskola

A kutya ösztönlény, ragadozó, természeténél fogva minden helyzetben a számára előnyösebb utat keresi, sőt akár profi manipulátorokká is tudnak válni – vallja Gerényi Nóra kutyatréner. Ezért is fontos a kutyák és a gazdáik számára egyaránt a képzés.

Az advent főszereplői a bogyósok

Ünnepi marketingkampányt indított az olasz Sant' Orsola a bogyósok népszerűsítésére. Adventi kalendáriumként működnek a 125 grammos gyümölcscsomagok, december 24-ig más-más üzenettel. Miután valaki rákattintott az okostelefonjával a Sant' Orsola gyümölcsöt tartalmazó dobozain a QR-kódra, megkapja az aznapi üzenetet.

5 dolog, amit nem tudott a tokaji aszúról

Vannak dolgok, amelyeket természetesnek veszünk, mert amennyire vissza tudunk emlékezni, mindig is tudtunk a létezésükről. A tokaji aszú sokaknak ilyen magától értetődő és ezért kevésbé érdekes borkategória. Pedig több szempontból is egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket így az ünnepek előtt érdemes is megismerni.