0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 26.

A Ferrari Trentó lett a Forma-1 hivatalos pezsgője

A 2021-es Bahrain-i FIA Forma-1 Világbajnokság megkezdése előtt világszerte bejelentették, hároméves partnerség veszi kezdetét, így a Ferrari Trento díjnyertes pezsgője lesz 2021-től a hivatalos Forma-1 ünnepi itala.

A ferraritrento.com portál szerint a Forma-1 a Ferrari Trentót jelölte meg ünnepi italpartnerévé, nemcsak azért, mert a habzóborok egyik elismert gyártója, hanem a Forma-1-hez hasonlóan az olasz Alpokban, Trentinóban található az olasz családi borászat.

Az „olasz életérzés” jelképét, a Ferrari Trentót a jelentős nemzetközi rendezvényeken is évtizedek óta nagyra értékelték neves szakemberek.

A Ferrari Trento Jeroboam – 3 literes – palack a múltban már feltűnt a Forma-1 dobogóján.

Az idei visszatérés azonban különleges pillanatot jelent, amikor a kivételes pezsgő az összes Forma-1 Grands Prix-n bemutatkozhat. „Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük a partnerséget a Forma-1-el” – jelentette ki Matteo Lunelli, a Ferrari Trento elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette, „ez is olyan esemény, amely bizonyítja a Ferrari Trento borok nemzetközi hírnevét, köszönhetően annak a csapatnak, amely fáradhatatlanul dolgozik rajta.

Az együttműködés olyan közös értékeken alapszik, mint a minden részletre kiterjedő magas minőség és az innováció.

Stefano Domenicali, a Forma-1 elnök-vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömmel jelentjük be a Ferrari Trentót hivatalos partnerünkként, amely több mint egy évszázada szinonimája az olasz életérzésnek, pincészetük munkája kiváló pezsgők előállításában teljesedik ki, és várjuk, hogy együtt szerepeljünk a dobogón és azon kívül.”

Egészen eddig eredeti, francia champagne-al ünnepeltek, mostantól három éven keresztül biztosan a Ferrari pezsgőjét locsolják majd szét a győztesek. Valószínűleg egy egyedi címkés Blanc de blancs lesz a befutó termék – ez kiderül legkésőbb március 28-án a bahreini nagydíjon.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/ferraritrento.com