0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

IV. Országos Szőlész-Borász Konferencia

Az idei évben újra, a hagyományokat követve rendezi meg az Országos Szőlész— Borász Konferenciát a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Junibor Egyesület, a Magyar Agrár— és Élettudományi Egyetem és a Magyar Bor Akadémia.

  • Időpont: 2022. május 27.
  • Helyszín: Magyar Agrár— és Élettudományi Egyetem Budai Campus, (1118 Budapest, Villányi út 29—43.)
  • Jelentkezési határidő: 2022. május 20., 12:00 óra

A IV. Országos Szőlész-Borász Konferencia a szőlőtermesztés és a borászat aktuális tudományos és technológiai kérdéseit vitatja meg.

Az idei év kiemelt tómája a klímaváltozás és fenntarthatóság a szőlő—bor ágazatban.

A Konferencia a gyakorlatorientált szőlészeti és borászati ismeretek innovatív tudásátadó fóruma, a tudományos kutatások által alátámasztott, tényszerűen igazolt eljárások megosztásának és megvitatásának céljával megtartott rendezvény.

A szervezők nem titkolt célja ugyanakkor az is, hogy közel hozzák egymáshoz a kutatási és oktatási műhelyek képviselőit és a termelésben dolgozókat, megteremtve a pórbeszéd és a közvetlen visszacsatolós lehetőségét az ágazat különböző részterületei között. Az előadók és a korreferátumokat tartó szakemberek ezért olyan szakmai tudományos és gyakorlati eredményeket, témaköröket mutatnak be, amelyek a mindennapi munkavégzés során kézzelfogható előnyöket biztosítanak a termelés, a fejlesztések megvalósítósa, vagy épp a költségmegtakarítás terén.

A Konferencia részvételi díja: 9 500 FI + Áfa (bruttó 12 065 Ft), amely a szakmai program mellett magában foglalja az étkezést, a kávészünetet, illetve a pezsgőkóstolón való részvétel lehetőségét.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a regisztráció a részvételi díj befizetésével válik teljes körűvé. A rendezvény helyszínén nincs lehetőség regisztrációs díj befizetésére.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében 250 főig tudjuk elfogadni.

Programterv

Regisztráció

További információ az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

e-mail: rendezveny@hnt.hu TeIefon: 061 413 7527

Forrás: Hegyközségek Nemzeti Tanácsa