0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 20.

70 ezer kedvezményes árú élelmiszercsomag talált gazdára 2 hónap alatt

 A népszerű élelmiszermentő csomagokat továbbra is legalább 50% kedvezménnyel tudták megvásárolni az érdeklődők.

2024. február közepétől országos szinten elérhetőek a Munch meglepetéscsomagjai a PENNY üzletekben. Ez idő alatt közel 25 ezer vásárló, több mint 70 ezer csomag élelmiszert mentett meg a kidobástól, ami megduplázta a több mint egy éve fennálló együttműködés eredményeit.  A népszerű élelmiszermentő csomagokat továbbra is legalább 50% kedvezménnyel tudták megvásárolni az érdeklődők.

Az együttműködése az év elején új szintre lépett; az élelmiszerlánc összes üzlete csatlakozott az ételmentő platformhoz.

Így országszerte minden érdeklődő 50%-kal kedvezményesebb áron juthat zöldség és gyümölcs, valamint vegyes élelmiszercsomagokhoz. Ezek megvásárlásával eddig összesen 105 millió forint értékű élelmiszert mentettek meg a vásárlók a kidobástól.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóink körében továbbra sem csökkent az érdeklődés az élelmiszermentő szolgáltatás iránt. Eddig Pest, Komárom-Esztergom és Baranya vármegyében tapasztaltuk a legnagyobb érdeklődést a Munch csomagok iránt, de kiemelt célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el kezdeményezésünket, ezzel pedig még több élelmiszert mentsünk meg.” – számolt be az együttműködés eddigi sikereiről Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Az együttműködés sikere azon múlik, hogy az emberek szívesen vesznek részt az élelmiszer-pazarlás elleni törekvésekben, nyilatkozta Perepelica Kirill, a Munch társalapítója. „Nemzetközileg közel hárommillió élelmiszer csomagot mentettek már meg a muncholók.” – tette hozzá.

Így működik a rendszer a felhasználó oldaláról

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson keresztül egy úgynevezett „meglepetéscsomagot” vásárolhatnak meg, amelyet az előzetesen megadott idősávban a kiválasztott PENNY üzletben vehetnek át.  A csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos formájú, csomagolású termékek kerülnek.

Forrás: PENNY Magyarország

Magazin ajánló: