Ezért nem volt kérdés, hogy a fiú az apa halála után is tovább vitte a családi hagyományt. Kezébe vette a birtokot és először is megtanult metszeni, hogy megfeleljen magának. Akkortól szeretem igazán a szőlőt – vallja magáról.
Így elindult a fejlesztés, újabb és újabb területek megvásárlásával az egykori hét hektáros terület mára 80 hektárra hízott, és a borászat további 70 hektár integrált területen gazdálkodik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben. Saját feldolgozót építettek és fejlesztettek, közben pedig a vendéglátás, a panzió, majd a négycsillagos szálloda és végül a szőlőmag feldolgozása is bekerült a családi vállalkozás repertoárjába.
Bock József lassan, céltudatosan építkezett, soha nem nyújtózkodott tovább, mint ameddig a takaró ér. A minőséget pedig soha nem áldozta fel a mennyiség oltárán.
Életútja ékes bizonyítéka annak, hogy az olyan örök emberi értékek, mint tisztesség, hűség, önzetlenség, méltóság, hagyományőrzés és az odaadó, alázatos munka mindig termőre fordul.