Jelenleg hétféle terméke van, amik mindig elérhetők nála; a vásárlói és fogyasztói választhatnak natúr, rózsaborsos vagy kakukkfüves félkemény sajtot, vagy az ementáli típusú Zemplénert, emellett natúr és faszenes camembert, mindig tart készleten vajat, és találnak egy különlegességet is, a Riolit névre ,,keresztelt” sajtot.
Zempléni Riolit

Utóbbi keletkezéséről azt meséli, hogy külföldön olyannyira megtetszett neki egy kis korong fekete színű sajt, hogy elhatározta, maga is készít ilyet. A járvány időszakában volt idő a kísérletezésre, így megszületett a Riolit sajt, ami egy tíz kilogrammos fekete-szürke, közepén lyukas korong, és kísértetiesen hasonlít egy malomkőhöz, ízesítéshez pedig illatos lóherét választott.
A félkemény érlelt sajt különlegessége, hogy kívül fekete viaszréteg védi , de előtte egy olyan baktérium került a sajtra, amitől a külsején fehérpenész keletkezik, ami kissé átüt a fekete viaszrétegen, emiatt kinézetében valóban a riolittufa kőhöz hasonlít.
Szilágyi Tibor azt mondja, ez a terméke megtestesíti azt a helyet, ahol a sajtokat készíti, hiszen a Tokaj-hegyet i riolittufa alkotja. Alkalmazkodik a helyi adottságokhoz, például szem előtt tartja, hogy a sajtjai ízvilága illeszkedjenek a tokaji borokhoz, így nemcsak az éttermekben, de sok pincészetben is remek kísérője lehet a helyi boroknak, ezzel adva egy kerek ízélményt a kóstolóknak. Szakácstudása és -tapasztalata