A Mézédes Málnafarm termékei ma már nemcsak Zala vármegyében, de Budapest környékén is nagyon népszerűek.
– Az első években az értékesítés nehezen indult be. A koronavírus-járvány idején csak romlott a helyzet, így webshopot készítettünk, de az átütő sikert három éve az érdi Parkvárosi Termelői Piac hozta meg. A piac hangulata magával ragadott bennünket. Fantasztikus piacszervezőnk van, és a termelőközösség is nagyon barátságos. Ma már három Budapest környéki piacon vagyunk jelen, Érden, a IX. kerületi Pancs-gasztroplaccon és a Zuglói kenyérközösségben. Mostanra kialakult vevőkörünk van. Nem könnyű a termelést, termékgyártást és értékesítést egyszerre végezni.
Hajlandóak a minőségi termékekre áldozni. Ha valamelyik termelő és terméke megnyeri a vásárlót, rendszeres visszatérő vevő lesz belőle. Azt látom, fontos a vásárlóknak, hogy ha kérdeznek a termékkel kapcsolatban, tudjunk tapasztalati tanácsot adni. A málnaecettel vannak a legjobb történeteim, mikor a tejfölös bablevest málnaecettel ajánlom. Kipróbálják, és onnantól csak úgy fogyasztják. A hitelességemhez az is hozzátartozik, nem rejtem véka alá, hogy hőkezelés ellenére is használok tartósítót. Vallom, hogy a tartósítószer nem ördögtől való, csak a megfelelő dózisban kell alkalmazni. Sajnos a legnagyobb elővigyázatosság mellett is találkozunk minőségi hibával, ami többségében a lapka minősége miatt adódik. Minden piacról hazafele a jövőt tervezzük. Hiszem, hogy a hazai, minőségi élelmiszereknek helyük van és lesz is a magyar családok asztalán. Mi pedig megteszünk mindent annak érdekében, hogy a málna is ott legyen valamilyen formában.

Czémán Ildikó azt is elárulta, miként képzeli el a Mézédes Málnafarm jövőjét.
– Egyelőre a termőterület növelését nem tervezzük, de nagyon boldog lennék, ha az Autumn bliss fajta termésmennyisége megközelítené a szakkönyvek becsléseit, és azt el is tudnánk adni. Jelenleg kicsivel több, mint egy hónapja tart az őszi málna szezonja, megszenvedtünk már csapadékhiánnyal, majd a nagy mennyiségű csapadék miatt kialakult vashiánnyal, most a légköri aszály és az UV-sugárzás okoz kárt az ültetvényben.
A feldolgozott termékek mennyiségét viszont szeretnénk növelni. Ha nagyobb termésmennyiség lenne, lehet, hogy készülnének új termékek is. A mennyiség rovására a minőségből leadni nem szeretnék, és telhetetlen sem vagyok. Hálásak vagyunk minden elért sikerért, a mosolygó vásárlókért, akik elégedetten visszatérnek hozzánk.
Rostási Nikolett