0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Kiskorpád Gépker Kft.

Cégünk, a KISKORPÁD GÉPKER KFT. mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozás. Telephelyünk somogy megyében, Kaposvártól 15 km.-re Kiskorpádon található.

Gépkínálatunkban megtalálhatók a kiváló minőségű szlovén, lengyel és magyar gépek.

Kedvező áron kínáljuk az MTZ, AMS, Feng Shou és AGT traktorokat. Munkagép kínálatunkban szerepel a nagy sikerű INO szárzúzó, AGP permetező, TORNADO csőtörő, FARMTECH pótkocsi, fűkaszák,ekék többféle változatban, kultivátorok, magágykészítők, talajmarók, tárcsák, vetőgépek, faaprító és -hasítógépek széles választéka.
Burgonya-, erdészeti és kommunális gép kínálatunkat folyamatosan bővítjük.
Alkatrészeket, géptartozékokat (kardántengely, vonófej, hajtómű, permetező szivattyú…) is rövid határidővel beszerzünk, szállítunk, postázunk.

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, rendszeresen karbantartjuk. Gépeinket árakkal, képekkel és műszaki leírással együtt megtalálja a www.kiskorpadgepker.hu weboldalon. E-mailben a kért gépről rövid időn belül részletes tájékoztatót küldünk érdeklődőinknek.

Rengeteg energiát fordítunk arra, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a legjobb megoldást az értékesítés során a megfelelő gépek kiválasztásakor, legkedvezőbb hitel ajánlásával, pályázati lehetőségek ismertetésével.

Igény esetén vevőink számára biztosítjuk a helyszínre szállítást, ezzel is megkönnyítve a vásárlást.
Gépeinket kiszállításkor beüzemeljük, traktorokon a „0” km. szervízt elvégezzük.
Használt traktor beszámításunk is nagy segítséget nyújthat.

Az értékesített traktorokat, pótkocsikat, szippantó kocsikat műszaki vizsgáztatva, forgalomba helyezve, rendszámmal, forgalmi engedéllyel ellátva adjuk át.

Nagy hangsúlyt fektetünk szerviz tevékenységünk színvonalas ellátására. Rövid határidőn belül, megfelelő szaktudású szakemberünk, megfizethető áron – lehetőleg a helyszínen- elhárítja a felmerült hibákat, nem csak az általunk vásárolt gépeken, garancián kívül is.

      

Cégünket a lelkesedés, rugalmasság, gyorsaság, a becsületes munka és a felelősség vezérli az értékesítés, szervízelés, alkatrészellátás során. Vevőinkkel történő jó kapcsolattartás a vásárlás után is kiemelkedő fontosságú.

Sikeres munkát, jó gazdálkodás kíván a Kiskorpád Gépker Kft. minden meglévő és jövőbeli partnere számára!

Turi Gábor

Forrás: