0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Amarok: a „mezőgazdaságos” pick-up

A Volkswagen Haszonjárművek Amarok modellje 2010-ben lépett be a világszerte évente kétmilliós piaccal rendelkező középkategóriás pick-upok szegmensébe. Az Amarok nem egyszerűen csak a márka negyedik modellje, hanem az első, 1 tonnás kategóriájú, Ném...

A Volkswagen Haszonjárművek pick-upja rövid idő alatt nagy sikerre tett szert. Az autó már első ránézésre is igen megkapó. A jellegzetes Volkswagen vonalvezetésnek köszönhetően nem csak erőt sugároz, hanem határozottan szép is. A jó külső komoly teljesítményt rejt. Az Amarok volánja mögött gyorsan bebizonyosodik, hogy a pick-up nem a kifutóra termett, sokkal inkább kemény igénybevételre. Legyen szó sáros, fagyott talajról vagy extrém – akár 45 fokos – hegymenetről, az Amarok bárhova gyorsan és biztonságosan eljut, teljes terheléssel is. Terepjáró képessége igény szerint, kétféle választható 4MOTION összkerékhajtással fokozható.

Az Amarok alaposan megpakolható, terhelhető. Platója a legszélesebb rakodófelületet kínálja a kategóriában, ha kell, akkor elvontat 3,2 tonna rakományt is. A kőkemény munkagépként is használható jármű a funkcionalitáson túl képes magas szintű kényelmet nyújtani, így nem csak könnyen, hanem pihentetően érhetünk célt vele. Ráadásul takarékosan is.

Az Amarok már Magyarországon is rendelhető azzal az innovatív, nyolcfokozatú automata sebességváltóval, amivel a manuális váltóművel készült modellekénél is kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érhető el, kiemelkedő terepes képességek és kényelem biztosítása mellett. Az Amarok ezen változata 100 kilométerenként mindössze 7,6 literes üzemanyag-igényével, illetve kilométerenként csupán 199 gramm széndioxid-kibocsátásával különleges pozíciót foglal el az egytonnás pick-upok szegmensében.

A nyolcfokozatú automata váltó az egyik alapja a BlueMotion kivitelű Amaroknak. A környezetet és költségeket kímélő technológiai csomagban olyan innovációk sora szerepel, mint a start-stop rendszer, a fékenergia-visszanyerés (rekuperáció), a sebességszabályozó vagy az optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok. Mindezeknek köszönhetően komoly összegek takaríthatók már havi szinten is. A BlueMotion kivitel ésszerű és felelősségteljes választás magánemberként és egy vállalkozás esetében egyaránt.

Összegezve, az Amarok magabiztosan mozog terepen, vezetése komoly kihívásokkal teli útszakaszokon is élvezetes, sokat bír, és amellett megdöbbentően keveset fogyaszt. Jó szívvel ajánlható mezőgazdasági munkára, sokoldalúan haszna vehető az agrárágazat különféle területein. Érdemes megismerkedni vele közelebbről. Főleg most!

A Volkswagen Haszonjárművek március 4-től különleges akciót hirdet. Az Amarok 180 lóerős, luxusszintű Highline Revolution kivitelét most 2 120 000 Ft + áfa (azaz bruttó 2 692 400 Ft) árelőnnyel kínálják, amihez metálfényezés, első és hátsó parkolóradar, téli csomag felszereltség és BlueMotion csomag is jár. (X)

További információk a www.vwh.hu és a www.gazdasagosauto.hu honlapokon.

Forrás: