0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 18.

Gaspardo sorközművelők

Ugyan gyomirtásra sokféle gyomirtó szer áll rendelkezésre, de a tökéletes megoldáshoz elengedhetetlen sorközművelő kultivátor alkalmazása is, aminek kettős célja lehet. Egyrészt a sorközökben feljövő gyomok hagyományos, „kapálásos” irtása, valamint a...

Kultivátor használatának egyik előnye – mint nedvességmegőrző technológia -, ha a vegetáció adott szakaszában a csapadékellátottság nem kielégítő, akkor a kapálás felér egy kisebb esővel. Másik előnye, hogy a kultivátorok döntő hányada már alkalmas arra, hogy a kultivátorozással egy menetben műtrágyázzunk is. A csapadékban szegény időszakokban szükség lehet a töltögetésre is, amit szintén biztosítani tud a kultivátor, kiegészülve töltögető kapával.
A hatékony gyomirtás és talajművelés, ill. a kapásnövények mechanikus növényápolásának megvalósításához ajánljuk az INTERAT ZRt. GASPARDO sorközművelőinek széles palettáját. A sorközművelő kultivátorok többféle művelő elemmel rendelhetők meg, elérhetők merevvázas és hidraulikusan összecsukható kivitelekben, valamint műtrágya adagolóval szerelve, továbbá, kiegészíthetők töltögető kapákkal is.

GASPARDO kultivátorok fő jellemzői:

  • 75 cm sortávhoz igazodik, de visszaszerelhető keskenyebb sortávokhoz is
  • Tagonként öt kiváló minőségű rugós kapa. A leghátsó kapa helyére szerelhető az állítható szélességű töltögető kapa.
  • Az első kultivátorozásnál feltétlen ajánlott két védőlemez vagy védőtárcsa
  • Farmflex gumival szerelt kopírozó kerekek a pontos mélységtartáshoz
  • Erősített vázszerkezet, 250 cm-es szállítási szélesség
  • 950 literes, inox acélból készült műtrágya tartály, soronkénti adagolással, egyszerű kezelhetőséggel
  • A szélső sorokra történő műtrágya kijuttatás pneumatikus rásegítéssel.
  • A szélső két-két tag külön is felcsukható, ezekre a sorokra a műtrágya adagolás automatikusan megszűnik.

Az általunk forgalmazott GASPARDO-MASCHIO gépekhez cégünk biztosítja a folyamatos alkatrészellátást, amit ügyfeleink számára, futárszolgálattal 36 órán belül kiszállítunk. (X)

Schwartz Miklós

Forrás: