0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 20.

Minőségi GASPARDO vetőgépek

Az INTERAT ZRt. 1999 óta hivatalos importőre a GASPARDO-MASCHIO mezőgazdasági gépeknek.A mechanikus (NINA) és pneumatikus (PINTA) típusú gabonavetőgépek optimálisan használhatók minden olyan esetben, ahol „szórva vetés” (nem szemenkénti) alkalmazható...

A PINTA típusok függesztett és vontatott kivitelben is készülnek. Utóbbi előnye, hogy egy relatíve kisebb traktorral (60 LE-től) is üzemeltethető, így a nagyobb erőgép(ek)et nem kell kivonni a talajelőkészítésből.

A PINTA pneumatikus vetőgépet elsősorban a magadagoló szerkezet különbözteti meg vetélytársaiktól, mely egyszerűbb felépítésű, mint a régebbi verziónál alkalmazott, így kevésbé kényes az üzemeltetésre. További előnye, hogy a különböző méretű magok vetése esetén az adagolóhengerek könnyen, szerszám nélkül, cserélhetők. Mindegyik adagolóhenger 5 szegmensre osztott, melyek egymáshoz képest spirális alakban helyezkednek el, így a légáramba történő magadagolás teljesen folyamatos.

Újdonságok: 

• a PINTA típus is elérhető COREX tárcsás csoroszlyával. A domború, egymáshoz képest eltolt tárcsáknak köszönhetően nem tömődik el, így nedvesebb talajviszonyok esetén is kiválóan alkalmazható.
• Az idei év másik újdonsága az INTERAT ZRt.-nél, a PINTA típusok mikrogranulátum-szóróval ellátott verziója. Ezzel a vetéssel egy menetben „mikroműtrágyát” juttathatunk közvetlenül a mag mellé. Ezek a szerek (Pl. Fertilia UMG Micro TriticaStart kalászosokhoz, UMG Micro BrassicaStart repcéhez) nagyban elősegítik a gyökérzet gyors megerősödését és kezdeti növekedését.

Az általunk forgalmazott GASPARDO-MASCHIO gépekhez cégünk kiemelt figyelemmel biztosítja a folyamatos alkatrészellátást. A kopó és szervizalkatrészeket saját raktárról tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

SCHWARTZ MIKLÓS / INTERAT ZRT. 

Forrás: