0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

SARKPONT ZRT.

Cégünk magyar tulajdonosi körrel rendelkező élelmiszeripari vállalkozás. 1993-tól üzemi méretekben gyártjuk termékeinket (1998-tól Sarkpont Rt-ként, ill. Zrt. formában).

Fő profilunk a gyorsfagyasztott gesztenyepüré-, massza gyártás. Foglalkozunk hőkezeléssel tartósított gesztenyés termékek előállításával, és azok értékesítésével is.

Valamennyi termékünk a kadarkúti gyártó üzemünkben készül, melyek hűtését, tárolását saját hűtőházunkban oldjuk meg.

Az ősz beköszöntével – kampányidőszakban – üzemünk a környéken élő lakosság számára – közülük akár 55 főnek is – munkát biztosít.

Folyamatos fejlesztésekkel, számítógéppel vezérelt technológiánkkal, valamint HACCP rendszer alkalmazásával érjük el, hogy mindig egyenletesen jó minőségű termékekkel állunk partnereink rendelkezésére mindegyik termékkategóriában. 2010 augusztusától IFS minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.

Mára jelentős hazai piaci pozícióra tettünk szert. Termékeink a – logisztikai partnereink közreműködésével – biztonsággal eljutnak hiper- és szupermarketekhez, üzletláncokhoz (Tesco …), alapanyagként felhasználókhoz (Hipp Kft., amely úttörő a bébiétel gyártásban), cukrászellátókhoz, cukrászokhoz, gasztro cégekhez is, s ezen partnereinken keresztül a különböző fogyasztói csoportokhoz.

Az elmúlt évtized a bizonyíték arra, hogy a magyar fogyasztók is egyre jobban odafigyelnek az egészségük megőrzésére. Különleges figyelmet fordítunk az ezen fogyasztói rétegek igényeit kielégítő prémium kategóriás és bio minősítéssel rendelkező termékeink fejlesztésére. Szélesedő termékskálánkkal lehetőséget szeretnénk teremteni vásárlóinknak az igényeiknek megfelelő választáshoz, ill. ennek megfelelően fejlesztjük ki további termékeinket.

Üzemünket és termékeinket folyamatosan ellenőrzik a nemzetközileg is elfogadott (akkreditált) kutatóintézetek és laboratóriumok, többek között:

  • Dr. E. Wessling Kémiai Laboratórium Kft.
  • Biokontroll Hungária Kht.
  • Campden & Chorleywood Kht.
  • SGS Hungária Kft.
  • Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás

A tulajdonosok és a vezetőség üzleti stratégiája a fogyasztói csoportok változó és egyre egészségtudatosabb igényeinek minél teljesebb körű kielégítése.

„Többek között ezek a saját magunkkal szemben támasztott elvárások, a hosszú távban gondolkodás, az innovativitás segítettek hozzá bennünket, hogy gyermekbetegségeiből kinőve cégünkből dinamikusan fejlődő vállalkozás váljék az évek során…”

Egyed Károly elnök – vezérigazgató

http://www.sarkpont.hu/webset32.cgi?Sarkpont@@HU@@30@@572485117

Forrás: