0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Alsóvadácsi Vadászpanzió

Komárom-Esztergom megyében, a Gerecse szívében található szállást családoknak, pároknak, kirándulni vágyóknak és cégeknek egyaránt ajánljuk, hogy egy időre elszakadhassanak a város zajától és csodás környezetben pihenhessenek. A 25 férőhelyes panzió a Süttő és Tardos közötti főút mentén áll, így könnyen megközelíthető autóval.

Jelen cikk A Mi Erdőnk 2020/1-es számában, februárban jelent meg (a szerk.).

A tavalyi teljes körű felújításkor a panzióban 10 szobát alakítottak ki, a mozgáskorlátozottak igényei szerint pedig 2 szobát egybenyitottak, és egy nagyobb társalgó is helyet kapott az épületben. A korszerűsítésnek az energiahatékonyság javítása is célja volt. A fűtést elektromos panelekkel oldották meg, de 2 cserépkályha is működik a házban. A panzió területén nincs térerő, de csatlakozni lehet a WIFI hálózatra. Kérhető étkezés, de a jól felszerelt konyhát is bárki használhatja.

A panzióhoz tartozó kertben nagyobb szabadtéri rendezvények is tarthatók. A kialakított szaletli 50 fős, a hozzá kapcsolódó kerti tűzhelynél sütni és főzni egyaránt lehet.

Nyáron kisebb esküvők, családi rendezvények és táborok helyszínéül szolgálhat. A vadászpanziótól könnyed, 10 perces sétával megközelíthetjük a felhagyott bányaudvarokat, elérjük a Vöröshídi geológiai tanösvényt, amely a vidék érdekes domborzatát és geológiáját hivatott bemutatni az érdeklődők számára. Ugyanott szintén tavaly adták át a kerekes székesek által is látogatható lombkoronaösvényt. A kör alakú, 44 méter átmérőjű és 105 méter hosszúságú tanösvény a völgypart két oldaláról indul, és átível egy időszakos vízfolyás felett.

Bővebb tájékoztatás: Pekár Attila, Telefon: +36 33 474 292; e-mail: alsovadacs@bp-erdo.hu; web: www.alsovadacsipanzio.hu

Forrás: A Mi Erdőnk