0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Az idén csak digitális Interpoma kongresszust rendeznek

Több más rendezvényhez hasonlóan az idei Interpoma kiállítást is digitális formában szervezik meg az idén november 19-20-án, fizikai valójukban pedig csak jövőre tekinthetjük meg az almaágazat újdonságait. A Fiera Bolzano igazgatósága a jelenlegi utazási megszorítások miatt döntött úgy augusztus elején, hogy az idén csak a gazdasági kérdéseket járják körül digitális rendezvény keretében.

Két éve 20 ezer látogatója volt a kiállításnak a világ 74 országából, a 460 kiállító pedig 24 országot képviselt. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy nem lehet feladni a rendezvény nemzetközi jellegét, ami a jelen körülmények közt viszont megvalósíthatatlan. Armin Hilpold, a Fiera Bolzano elnöke szerint azért is lényeges megőrizni a nemzetközi publikumot, mert az almaexportban világelső Dél-Tirol, amelynek fővárosa, Bolzano ad otthont a kiállításnak immár negyedszázada.

A Covid-járvány bizonyította azt is, hogy az üzleti kapcsolatokban semmi nem helyettesíti a személyes találkozást. Ez a hibrid megoldás remélhetőleg mindenkinek megfelelő lesz, és az idei rendezvényre széles közönség lesz kíváncsi. A digitális rendezvényen, november 19-20-án az Interpoma Kongresszus témái kerülnek sorra, valamint az Interpoma Future Hub, ami a startupok nemzetközi digitális platformja és promóciós lehetősége. Új esemény lesz az Interpoma Business Match, ahol egymásra találhatnak a cégek és az érdeklődők.

A hagyományos, fizikai kiállításra jövőre kerül sor, az új dátum 2021. november 4-6.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu/fruitecom