0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. december 8.

Rosália Borpiknik tizenkettedszer: óriás kerti parti Budapest szívében

A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija idén új névvel várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat. A Rosalia Borpiknik nem egy fülledt tömegrendezvény a város közepén, hanem egy borillatú, láblógatós piknik a Városliget árnyas fái alatt.

Itt mindenki megtalálja azt, amit keres, legyen szó lustálkodásról, szakmázásról, egy önfeledten nevetős estéről, baráti borozásról, nagy sétáról négylábú barátunkkal, családi programról a gyerekekkel, egy jóleső falatozásról a piknikpléden vagy épp egy éjszakába nyúló fergeteges buliról. Aki már volt, az tudja, hogy a Rosalia egy életérzés, egy közösség, ahová jó tartozni.

Idén is rengeteg bor várja, hogy bemutatkozzon a borkedvelő nagyközönség előtt. A régi barátokon kívül új tételek és új borászatok is megmutatják kincseiket.

A fókusz természetesen a rosé borokon és a buborékon lesz, hiszen nem indulhatunk neki a nyári szezonnak új kedvencek nélkül. A minden borásznál kötelezően kínálandó rosék mellett számos helyen kérhetünk gyöngyözőt, habzót vagy épp egy finom, hideg pezsgőt a poharunkba.

A Rosalia idén igazi különlegességgel kényezteti azokat, akik egy kis pluszra, luxusra vágynak. A megszokott fesztiválpoháron kívül korlátozott számban megvásárolható lesz a Stölzle-Lausitz ólommentes kristályüvegből készült, különleges pezsgős pohara is, ami extrém tulajdonságokkal rendelkezik, és nem hiányozhat egyetlen buborékrajongó otthonából sem.

Izgalmas megmérettetés elé nézünk, hiszen számos kiváló rosé verseng a kitüntető Liget Bora címért – van köztük csendes és buborékos is. Aki szeretne részt venni a szavazáson, nem kell mást tennie, mint a versenyben induló rosék közül a Rosalián minél többet megkóstolni, majd a három legkedvesebb bort ízlés alapján rangsorolni. Aki szavazatát a helyszínen sétáló hostesseknek adja le, mennyei meglepetésben részesül!

Rendhagyó megnyitó várja a Rosalia első napján 14 órára érkezőket. Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Trend FM műsora, a BorMárka – iránytű, borkalauz a mindennapokra stábja. Ez lesz a műsor és a rádió első, helyszíni, élő kitelepülése, egyben a Rosalia megnyitó beszélgetése.

Aki nem tud személyesen ott lenni ezen a felszabadult hangulatú beszélgetésen, az adás ideje alatt élőben is megtudhatja a rádión keresztül, milyen is a Rosalia életérzés.

Porold ki a piknikpléded és irány a Városliget! Szakadj el a zakatoló hétköznapoktól és végre tedd azt, amire oly régóta vágytál: egy pohár hűvös roséval leülni egy tó partján, és elnyújtott kortyok közepette elmerülni kedvenc dallamaidban, vagy csak gondtalanul a semmibe meredni. Köszöntsd velünk rosé színű ruhában a nyarat, cserébe a Rosalia vendége vagy egy borkóstolóra, majd szórakozz, szakmázz együtt a borászokkal, barátaiddal, családoddal.

Éld meg a pillanatot, és indítsd a nyarat új élményekkel, emlékekkel a Rosalia Borpikniken június 9-11. között a Városligetben!

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu