0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 22.

Minőségi munkagépek a Bábolnai Gazdanapokon

A kiállítók között ezúttal is találkozhatunk a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft.-vel, amely a KUHN gépek kizárólagos márkaképviselete Magyarországon.
Magyarország egyik legrégebbi agrárseregszemléje, a Bábolnai Gazdanapok 2023. szeptember 7–9. között várja látogatóit. A gazdatalálkozó a hagyományos értékek mellett számos újdonsággal várja kiállítóit és látogatóit.

A kiállítók között ezúttal is találkozhatunk a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft-vel, amely a KUHN gépek kizárólagos márkaképviselete Magyarországon.

A több mint 190 éves múlttal rendelkező KUHN prémium minőségű mezőgazdasági munkagépek gyártására specializálódott. A munkagépek tervezésében és gyártásában a világ élvonalába tartozik.

A termékpaletta felöleli a számtóföldi növénytermesztés teljes portfolióját: a talajművelő, vető és permetező gépeket, valamint a szálastakarmány-kezelő és bálázó gépeket.

Az állattartás területén megtalálhatók a takarmánykeverő-kiosztó kocsik és bálabontók. A hazai képviselet célja, hogy a magyar gazdák igényire szabott technológiát és gépeket kínáljon, a hozzá tartozó szerviz és digitális szolgáltatásokkal együtt, a versenyképesség javítása érdekében.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu