0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Vallomás egy oldtimer traktorhoz

Egy fergeteges videó, ami kíméletlenül bemutatja és találóan parodizálja a reklámipar marketingtrükkjeit.

Petutschnig Hons, a rusztikus osztrák farmer visszatért, és felteszi azt a mindent eldöntő kérdést, amit minden farmer feltett már magának egyszer: mi a szexibb, a Steyr vagy a Bentley?

Wolfgang Feistritzer osztrák kabaréművész, egyik ismert és kedvelt  művészi karaktere a parasztgazda Petutschnig Hons.

A legújabb epizódban egy Bentley-reklámot állít középpontba, ami a reklámiparba bevett szexepilre és klisékre épít

és aminek már tucatnyi szatirikus változata elkészült, de  Petutschnig Hons gazdát különösen érdemes megnézni. Nem véletlen, hogy a megjelenése óta szárnyal a közösségi médiában is.

Legújabb videójában a Bentley reklámját parodizálja, és a klip főszereplője egy régi Steyr traktor.

„Bentley!” – suttogja a szőke szépség, miközben elegánsan manikűrözött körmével a Flying B-t, a luxusautó hűtőrácsának kabalafiguráját simogatja.

Steyr! – morogja a szakállas gazda, és kemény ökölével nagyot üt a traktor rozsdás motorháztetőjére. És ez így megy hosszú másodperceken keresztül. .
A fergeteges videó kíméletlenül bemutatja a reklámipar marketingtrükkjeit, és egyúttal parodizálja is azt. 59 másodpercnyi szórakozás a gazdáknak és azoknak, akik számára a mezőgazdasági technológia még mindig igazi csábító tulajdonságokkal bír.

Petutschnig Hons  a Bentley szőkeség szexi tekintetét a szokásos tacskós tekintetével ellen pontozza. És újra és újra elsuttogja, hogy Steyr.  De jöjjön a videó!

youtube://v/28mb0B1R_bI

 

Forrás: agrarheue.com