Nemcsak a kiváló minőségű füstölt árujuk okán, de a bivalyok húzta szekérmakett és az állatkoponya miatt is.
„A gazda úgy adja, ahogy a természettől kapta.” Ez a mottója a hajdúböszörményi húsmanufaktúrának, akik saját tenyésztésű mangalica és bivaly feldolgozásával, hagyományos házi eljárásokkal készítik termékeiket.
Ezek a termékek természetesen különböző ízvilágban kaphatók, akad erősen füstölt, kissé csípős és „lángoló” kolbász is, de a kapott kóstolók alapján egyértelműen a magyar vidék ízei mutatkoznak meg húskészítményeikben.
Húsz-harminc egyed között tartják bivaly- és mangalicaállományukat, az előállított termékeket pedig termelői és hagyományos helyi piacokon értékesítik. Jól bejáratott vevőkörük évről évre bővül, sok esetben, ha külön igény érkezik ízvilág tekintetében, igyekeznek azt mihamarabb beilleszteni termékpalettájukba.