0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Új fejezet kezdődik a nagy tradícióval rendelkező ikonikus hazai márka életében

A Nestlé a mai napon bejelentette, hogy értékesíti a Boci, a Melba és a Párizsi Kocka védjegyeit a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.) számára.

 

A Boci-t és a többi érintett márkát a Nestlé a privatizáció során, 1991-ben, a Szerencsi Édesipari Vállalattal együtt vásárolta meg.

Boci

„Meggyőződésünk, hogy a Cerbonánál jó kezekben lesz a BOCI, és a jövőben is biztosított a nagy tradícióval rendelkező ikonikus márka sikere Magyarországon”

– mondta Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft ügyvezetője. „Ezzel párhuzamosan a BOCI értékesítése lehetővé teszi a Nestlé Hungária Édesség Üzletága számára, hogy olyan erősségeire és növekedést biztosító márkáira összpontosítson, mint a jól ismert KitKat és a nagy népszerűségnek örvendő Balaton.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a sikeres tárgyalásokat követően a 100%-ban magyar tulajdonban álló Cerbonához kerül a közel 100 éves múltra visszatekintő BOCI, MELBA és Párizsi Kocka”

– mondta Mészáros Tamás, a Cerbona vezérigazgatója. “Örülünk annak, hogy a népszerű márkákat megvásárolhattuk, és a Cerbona biztosíthatja további növekedésüket.”

Mészáros Tamás, a Cerbona vezérigazgatója és Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft ügyvezetője.

Az ellátás folytonosságának biztosítására egy átmeneti időszakban a Nestlé gyártja majd tovább az érintett termékeket, ezzel is garantálva, hogy a fogyasztók megszakítás nélkül hozzáférhessenek kedvelt csokoládéjukhoz. A tranzakció 2024. május 22-én zárul.

Ez is érdekelheti:

Csokoládé: védi a szívet, karcsúsít, élénkít

Mézes élet ütőfákkalcsokoládé

Forrás: Nestlé Hungária

Magazin ajánló: