Kurkuma, méz és citrom
A kurkuma egyre népszerűbb az egészségtudatos fogyasztók körében – nem véletlenül! A szakértők ugyanis gyulladáscsökkentő és immuntámogató hatást tulajdonítanak neki.
Ízesítsd kedved szerint mézzel és citrommal, várd meg, míg kihűl, majd fogyaszthatod is – jégkockával a legjobb.
Almaecet, bogyós gyümölcsök és tárkony
Az almaecet nem csak emésztésünkre, de vércukorszintünkre is jó hatást fejthet ki. Vannak, akik önmagában fogyasztják, de vízzel hígítva is bevihetjük.
Almaecet helyett pedig választhatunk más gyümölcsecetet, például akár málnaecetet is.
Almaecet, alma és fahéj
Az alma és a fahéj együttese általában ősszel kerül elő, ám nyáron is készülhet finom ital velük. A folyadékpótlás mellett emésztésünket is támogatjuk, ha egy kis almaecettel, fahéjjal és almakarikákkal dúsított vizet kortyolgatunk.