A homoktövis-termékek egyre ismertebbek és keresettebbek hazánkban.
Amit mi fontosnak tartunk, hogy jó és megbízható minőségű termékeket vegyenek. Ezért is tartjuk lényegesnek, hogy a termékeink csak megfelelő minősítéssel ellátott és rendszeresen ellenőrzött üzemben készülhetnek. Egyik célkitűzésünk az, hogy megismertessük az emberekkel a homoktövist, és hogy nemcsak a velő létezik, hanem készíthető belőle különleges és izgalmas ízvilágú prémium minőségű termék. A családban természetesen nagy mennyiségben fogy a homoktövis, fogyasztjuk minden formában. Néha a gyerekek sütés-főzés közben szoktak heccelődni, „fogadjunk, hogy ebben is van homoktövis!”. És sokszor bizony igazuk van, de természetesen nincs ellene kifogásuk. Az első körös terméktesztelés is családi körben zajlik. Így választják ki a különböző változatok közül, melyik irányba induljunk el. Nekem egyébként a hársmézes almás homoktövis-lekvár a személyes kedvencem, a férjem inkább a narancslekvárt, a fiúk pedig a szörpöket szeretik.
Sokat küzdünk a homoktövis népszerűsítésével, de
és ha le is betegszenek, sokkal hamarabb kijönnek belőle, mint korábban.
S, hogy mi minden szerepel az ESBANA Homoktövis tervei között?
– Folyamatosan keressük az új, lehetséges termékkategóriákat. Kísérletezünk, tesztelünk, természetesen nem mindegyik próbálkozás jut el a végcélig. Legújabb termékünk a Prémium Homoktövisszörp Bodza, ami MÍV védjegyet kapott idén. Rengeteg ötletünk van, így hamarosan újabb termékek jelennek meg az ESBANA márkanév alatt. A piaci szerepünket szeretnénk erősíteni Magyarországon és tovább bővíteni a külföldi országok listáját, ahol megtalálhatóak az ESBANA termékek. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a gyártóüzem, ahol készülnek a termékeink, a mai kornak megfelelően korszerű. Rendelkezik minden olyan engedéllyel, tanúsítással, amit megkövetelnek a törvények és ezáltal biztosított, hogy prémium minőségű termékeket tudjunk készíteni. Itt van lehetőségünk a kapacitás bővítésére is.
Ez is érdekelheti: