0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. október 3.

Kakasgulyás, rántott malacfül és hortobágyi steak – hamarosan Étterem hét!

A közönséget idén több mint 180 étterem várja kedvező, fix árú menüsorokkal, közülük számos résztvevő a magyar gasztronómiai szakkiadványok szerint a Top100-ba tartozik, tíz pedig a Michelin ajánló katalógusában is szerepel.

A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, háromfogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi, fix áron kínálnak – közölték a szervezők az MTI-vel.

étterem
Fotó/Designed by: Freepik
Az árak nem változtak tavaly óta, így a top kategóriában 5900 forinttól, a prémium kategóriában 7900 forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig 9900 forinttól lehet elérni a menüket, szervizdíjjal együtt. 

A rendezvény érdekessége, hogy kifejezetten ritka és különleges fogások is bekerülnek a kínálatba. Ilyen lesz idén a kakasgulyás, a fácánesszencia, a bárány consommé bárány raviolival, a rántott malacfül, a hortobágyi Angus rib-eye steak, a Wagyu marha, az őz carpaccio, a szarvasbélszín, a BBQ lazac, a Szent Jakab-kagyló, a vörös tonhal, a mákos gubás tiramisu vagy a csokoládé szarvasgombával. 

Néhány étterem kedvező, kiegészítő felár ellenében még szélesebb választékot is kínál. Erről tájékozódni, valamint a vendéglátóhelyekre asztalt foglalni az alábbi weboldalon van lehetőség. 

Forrás: MTI

Magazin ajánló: