A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, háromfogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi, fix áron kínálnak – közölték a szervezők az MTI-vel.
A rendezvény érdekessége, hogy kifejezetten ritka és különleges fogások is bekerülnek a kínálatba. Ilyen lesz idén a kakasgulyás, a fácánesszencia, a bárány consommé bárány raviolival, a rántott malacfül, a hortobágyi Angus rib-eye steak, a Wagyu marha, az őz carpaccio, a szarvasbélszín, a BBQ lazac, a Szent Jakab-kagyló, a vörös tonhal, a mákos gubás tiramisu vagy a csokoládé szarvasgombával.
Néhány étterem kedvező, kiegészítő felár ellenében még szélesebb választékot is kínál. Erről tájékozódni, valamint a vendéglátóhelyekre asztalt foglalni az alábbi weboldalon van lehetőség.