
A termést hálóval védi a madarak és a darazsak ellen. Bioborokat készít, az erjesztéshez is bioélesztőket használ. Kíváncsi arra is, hogy erjesztés során hogyan fejlődik a bor különböző alakú és méretű tartályokban, ezért most a hagyományos acéltartály mellett a tojás alakú Speidel erjesztőtartályt is kipróbálja, hamarosan kiderül, hogy ugyanaz a bor eltérő jegyeket mutat-e a különböző edényekben.

Fenntarthatóságra törekszik a csomagolásban is. A borokat Franciaországban készülő lebomló „üvegekbe” palackozza, a palack anyaga biogyanta, len borítással, és mindössze pár dekagramm az egész – ez a szállításkor is előny –, erre pedig szőlőtörkölyből készült címkét ragaszt.

Ezt az időt Zsuzsa és társa, Vilhelm Rumohr úgy hidalják át, hogy gin készítésébe fogtak, ami rövid idő alatt sikeressé vált. Versenyen szerzett aranyérem is bizonyítja, hogy a szakértők is elismerik a minőségét. A ginek ízesítése millió variációs lehetőséget rejt, és Zsuzsa sem fogta vissza a fantáziáját e téren. Szerinte a négy évszak sorozat sikerült eddig a legjobban.