Meghívást kapott például a Lisszabonban megrendezett gourmet fesztiválra, ahol nemzetközi szakácskönyvíróknak és séfeknek tartott előadást a mangalicatermékekről, amit egy több fogásos mangalicavacsora követett. Kétszer nyerte el termékeivel a düsseldorfi gasztronómiai fesztivál közönségdíját, hogy csak néhányat emeljünk ki az elismerések közül.

A termékeit a mai napig maga értékesíti Hajdúböszörményben és a budapesti Lehel-piacon. De nagyon büszke arra, hogy több étterem is felfigyelt a farmról származó húsokból készült termékeire, Budapesten, Debrecenben, de Szlovéniában, egy Michelin-csillagos grillétteremben is készülnek fogások mangalicából, egy ázsiai konyhában és több cukrászdában pedig a hájat használják fel.
– Nem váltam nagyüzemmé, megmaradtam kézműves termelőnek, ezért tudom ezt a magas minőséget hosszú távon is biztosítani, illetve meg tudom tartani az árusítás során a személyes kapcsolatot a vevőkkel, amit az egyik legfontosabbnak tartok az egész tevékenységemben.
– válaszolta arra a kérdésre, hogyan értékeli az eltelt időszakot.
A jövőben sem gondolkodik nagyobb léptékben, inkább könnyíteni szeretne az egyes folyamatokon, automatizáláson, plusz munkatárs bevonásán gondolkodik, hogy lélegzethez jusson az elmúlt évtizedek pörgése után, és tehermentesítse a szüleit és a környezetét is. Megjegyzi, kezdetben sokat segítettek a nagyszülei a feldolgozásban, az eladásban, az édesanyja a pályázatírásban, édesapja pedig a takarmánytermelésben. Azért tervezi még egy webshop létrehozását, és gondolkodik azon is, hogyan tudna a gasztronómiában még jobban kiteljesedni.