Az ültetvény további bővítését egyelőre nem tervezik, viszont a jelenlegi – a házuk pincéjében kialakított – feldolgozóhelyiséget szeretnék egy nagyobb, 200 négyzetméteres modern üzemmé fejleszteni, ennek lehetőségeit most keresik.
A gazdálkodás megkezdésekor célul tűzték a saját termesztésű gyümölcsökből, gyógynövényekből és gondosan megválogatott alapanyagokból készített egészséges és természetes termékek előállítását. A gyümölcsök feldolgozásához nem használnak gépeket, ez alól csak a natúr berkenyelé képez kivételt, illetve a levendulaolaj és levendulavíz, melyek ökológiai minősítéssel rendelkező gyógynövénylepárló üzemben készülnek.
Kézműves termékeik tartósítószer- és adalékanyag-mentesek, az egyedi feldolgozási technikának köszönhetően lekvárjaik kevesebb hozzáadott cukrot és több vitamint tartalmaznak. Hosszú távú céljuk, hogy a meglévő törzsvevők kiszolgálása mellett a termékválaszték folyamatos bővítésével és a prémium minőség megtartásával kielégítsék az újabb igényeket.
Termékeik elérhetők a környékbeli éttermekben, péküzemben, mint limonádé- és szörp-alapanyagok. A helyi értékesítésen túl piacokon és vásárokon is találkozhatunk termékeikkel, illetve nyolc éve Győr környékén heti egy alkalommal házhoz is szállítják a megrendeléseket. Vevőik az autópályáról kitérőt téve rendszeresen visszajárnak hozzájuk. A Nyitott Porták Napja programsorozat nem újdonság számukra, hiszen a Győr-Pannonhalma közti kiváltságos útvonalon elhelyezkedő gazdaságuk már a kezdetek óta látogatható. Kedvelt programajánlatuk a berkenyetúra, aminek keretében az ültetvényeket és a környék nevezetességeit egyaránt bemutatják. Nyár elején, a levendulavirágzással egy időben kóstolással és kézműveskedéssel egybekötött levendulanapot, szedd magad lehetőséget ajánlanak.
A Sukorói-dombságra és Győrre néző kóstolóteraszukon lelassul az idő, a látogatók könnyedén beszélgetésbe elegyednek egymással és egyszerűen jól érzik magukat, ami a Nyitott Porta Napok lényege – meséli a házigazda.

A Kisalföld Kincsei Nyitott Porta Napok keretében, szeptember végén 18 helyszín és mintegy 30 termelő egyik állomásaként berkenyetúrával és berkenyelekvár- készítéssel várták az odalátogatókat. A nem túl kegyes időjárás ellenére nemcsak autóval érkeztek a vendégek, pannonhalmi indulással huszonöt kiránduló elektromos kerékpárral is megfordult egyebek között a gyümölcsösben.
Nem vagyok büszke ember, inkább hálás – mondja Erzsébet, de ha arra gondol, amit sikerült létrehozniuk, mégiscsak büszkeség tölti el. Nem véletlen, hogy beválogatták 2024-ben a Magyar Konyha top 150 hazai kistermelője közé.