0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 15.

Mezőgazdasági pályázatfigyelő

Mi jelent meg, és mi módosult? Milyen határidőkre érdemes odafigyelni? Pályázati információ egyszerűen, egy helyen.

Módosult

a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésének támogatása” (VP2-4.1.7-21 kódszámú) felhívás. Az 5. számú mellékletében hivatkozott azonosító jel „VP2-4.1.7-21” azonosító jelre módosult.

Módosult

a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kertészeti üzemek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.3.5-21 kódszámú) felhívás dokumentációja. Az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó 0.1. verziószámú felhasználói kézikönyvet lecserélték a 0.2. verzióra.

Módosult

a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Állattartó telepek fejlesztésének támogatása” című (VP2-4.1.1-20 kódszámú) felhívás dokumentációja. Az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó 0.1. verziószámú felhasználói kézikönyvet lecserélték a 0.2. verzióra.

Módosult

A Széchenyi 2020 keretében megjelent, „Az akvakultúrába történő termelési célú beruházások támogatása” című (MAHOP-2.2-2016 kódszámú) felhíváshoz kapcsolódó 13. számú melléklet. Pontosították a tartalmi értékelési szempontok során vállalt kötelezettségekhez fűződő jogkövetkezményekkel, az adatszolgáltatás elmulasztásával kapcsolatos jogkövetkezményekkel, valamint az indikátor vállalások teljesítésével kapcsolatos elvárásokkal foglalkozó részeket.

Módosult

az „Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése” című (VP3-4.2.1-4.2.2-2-21 KÓDSZÁMÚ) felhívás dokumentációja. A felhívás keretében lehetőség van élelmiszeripari és borászati tevékenységhez kapcsolódó, áruszállításra használható szállítójárművek (N járműkategória szerint: teherautók és furgonok) beszerzésére, de az úgynevezett pickupok beszerzése nem támogatott. Csak az élelmiszeripari/borászati tevékenységhez kifejezetten kapcsolódó, áruszállításra alkalmas teherautók és furgonok beszerzése megengedett. Ennek megfelelően pontosították a felhívás 3.3. „Nem támogatható tevékenységek” fejezetét. Részletek a palyazat.gov.hu oldalon.

Forrás: palyazat.gov.hu