0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 19.

Korszerűség, hagyományos alapokon

„A jubileumi AGROmash Expo nemzetközi termékfejlesztési nagydíját a Massey Ferguson 8S.265 erőgépe kapta. A Massey Ferguson tíz évente mutatja meg, hogy traktoraiban a következő évtizedben miként látja a megjelenést, a technológiai színvonalat.

youtube://v/OmlQJB17iUk

 

A Massey Ferguson 8S széria ezt az utat jelöli ki a gyártó számára, ezt értékelte az európai zsűri is, így tavaly az Év traktora díjat is nyerte el”- magyarázta Lőwi Barna, az Austro Diesel GmbH marketing vezetője.

A fejlesztési újdonságok közül érdemes kiemelni, hogy a precíziós pályázat minden elvárásának megfelel az erőgép technikai színvonala.

Olyan elektronikai felszerelések, szoftverek találhatók benne, melyek a legmodernebb és leghatékonyabb gazdálkodást teszik lehetővé.

Az automata kormányzás két centiméter pontosságú munkavégzést tesz lehetővé, de megtaláljuk a szakaszvezérlést, a változó dózisú kijuttatást, a flottakövetést, a telemetriát. Ebben a kategóriában az ISOBUS-os színes érintőképernyős terminált már nem is kell említeni, mert alapfelszerelés.

Mint Löwi Barna elmondta, ugyan magas szintű technológiával látják el a traktoraikat, de nem felejtettek el erőgépnek lenni. A 200-300 lóerős teljesítmény tartományban több, mint 10 tonnás erőgépet kínálnak a piac egyik leghosszabb tengelytávjával, 42 colos felnizéssel. Azt képviseli, amiről maga az erőgép szól, megnyerő külső mellett. A széria összes típusát 7.4 literes, hathengeres AGCO POWER motor hajtja meg.

A felszereltség prémium: teljes rugózás és technológia támogatás, kimagasló pótsúlyozás, LED lámpakészlet, akár dupla monitorozás a fülkében.

A 8S család 205-300 lóerő között sokoldalúan felhasználható a mezőgazdaságban. Nagy önsúllyal, megfelelő technológiával rendelkezik. A megbízható alapok mellett kiemelkedő elektronikai támogatást is biztosít.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu