0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 5.

Minden napra virág

A 365 Days of Flowers kampány részeként olyan naptárt készítettek, melyben az év minden napjához egy QR-kódot helyeztek el. Ezzel minden adott nap virágjáról kaphatnak információt az érdeklődők.

Szeptember elején az aalsmeeri Royal Flora holland életnagyságú naptárt állított fel a tőzsdecsarnok területén, a 365 Days of Flowers kampány részeként, melynek célja a virágüzletek értékesítési lehetőségeinek közös fejlesztése, valamint a kampányban részt vevő mintegy 1800 virágtermelő támogatása.

A naptárban az év minden napjához egy QR-kódot helyeztek el, ez a látogatót egy digitális platformra viszi, ahol az adott nap virágjáról talál bővebb információkat, gondozási tippeket és értékesítési tanácsokat, a virágárusok pedig ötleteket is meríthetnek csokrok és dekorációk elkészítéséhez.

Az inspirációs képek jogdíjmentesen letölthetők. A virágboltok tevékenységét kívánják segíteni a kampány szervezői az ingyenesen megrendelhető tematikus magazinnal is, amelyben további tippeket és a virágkereskedelemhez kapcsolódó híreket olvashatnak. A kiemelt virágokat a www.365dagenbloemen.nl platformon is népszerűsítik négy különböző nyelven, emellett a kampány Instagram-, Facebook- és Pinterest-felületein is számos információt osztanak majd meg a szervezők.

Forrás: Kertészet és Szőlészet/floraldaily.com

Szaklap, amelyben a cikk megjelent: